Angelina Jolie a dezvăluit că a intentat divorț de Brad Pitt, după o altercație între actor și fiul lor, Maddox, ce a avut loc la bordul unui avion ce efectua un zbor internațional în urmă cu un an. Acum a vorbit deschis despre despărțirea de cel care i-a fost alături 12 ani de zile, iar în mod surprinzător, nu nu are prea multe lucruri bune de spus despre fostul soț.

Angelina descrie momentele în care lucrurile au început să se destrame în relația lor. Ea susține că „lucrurile au început să devină urâte” și viața cu Brad Pitt era din ce în ce mai dificilă în vara anului 2016 când mergeau în Cambodgia pentru filmările peliculei „First They Killed My Father” . Angelina a fost întrebată dacă a surprins-o faptul că Brad a dezvăluit povestea lui despre problemele de divorț într-un alt interviu, aceasta a spus fără să stea pe gânduri „Nu”.

Citește și: Pe fiica lui Johnny Depp o știe toată lumea, însă fiul lui refuză să apară în lumina reflectoarelor. Cum arată Jack John Christopher, băiatul celebrului actor

Are mari probleme de sănătate. Iată cum arată fața ei acum

Angelina Jolie cu gemenii Vivienne și KnoxSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Cu toate acestea, Angelina a făcut dezvăluiri emoționante, mărturisând că are din nou mari probleme de sănătate. Ea a declarat că după ce a divorțat de Brad a fost diagnosticată cu hipertensiune și paralizie facială (Bell’s Palsy) , care se manifestă prin slăbiciune în mușchii feței. Afecțiunea i-a distrus nervii faciali, fapt pentru care o parte a feței poate fi mai căzută decât celalată. „Câteodată femeile nu se pun pe ele pe ultimul loc, până când acest lucru se manifestă asupra sănătății lor”, a spus aceasta, precizând că a apelat la acupunctură pentru a se trata.

Actrița a mai spus că din momentul în care lucrurile „au devenit urâte” între ea și Brad se abținea să nu plângă în fața celor șase copii, aștepta să se închidă la duș ca ei să nu cumva să o vadă. „Cred că este foarte important să plângi la duș și nu în fața copiilor. Ei au nevoie să știe că totul este bine, chiar și atunci când nu ești sigur căa cest lucru se va întâmpla”, a declarat Angelina.

Citește și:Acest fotomodel a cucerit Instagramul. La 50 de ani, arată ca la 25. Iată care e secretul lui

A comparat mariajul  cu Brad Pitt cu cel al părinților ei

Mai mult, starul din „Tomb Raider” a comparat problemele din mariajul cu Brad Pitt cu cele din căsnicia părinților ei, precizând că nu vrea ca cei șase copii să fie îngrijorați  pentru ea așa cum a fost ea cu mama ei.

„Acum mă simt o femeie cu adevărat, pentru că simt că avem alegeri istețe și că îmi pun familia pe primul loc și acum am grijă de viața mea și de familia mea. Cred că asta face o femeie să fie completă. Acum, noi toți ne vindecăm după cele întâmplate”, a mai spus ea. Angelina Jolie nu a vrut să zică clar ce lucruri urâte aveau loc între ea și Brad Pitt, mulțumindu-se doar să zică că a suferit mult pentru ceea ce s-a întâmplat în căsnicia lor, însă rămân apropiați pentru a avea grijă de familia lor împreună. „Avem grijă unul de celălalt și de familia noastră și încercăm să mergem mai departe”, a mai spus ea.

În 2013, Angelina Jolie a realizat o dublă mastectomie pentru a reduce riscul apariției de cancer la după ce și-a pierdut mama, bunica și mătușa din cauza acestei boli și a cancerului ovarian, iar doi ani mai târziu a recurs la o nouă operație care să o ajute să reducă pericolul la care este predispusă genetic. Ea a fost de acord să fie supusă unei intervenții chirurgicale laparoscopică de îndepărtare a ovarelor și a trompelor uterine, pentru a nu dezvolta cancer ovarianm întrucât este purtatoare a genei BRCA1, care predispune la cancer.

 

Citește și: