Filmul, care are la bază ”Alice în Țara Minunilor” și ”Peter Pan”, reimaginând ambele povești, presupune ca Angelina să fie blondă. Iar, cel mai probabil cu ajutorul unei peruci, problema a fost rezolvată.

Noua înfățișare a actriței în vârstă de 43 de ani a ajuns virală după ce unul dintre actorii din distribuție a publicat un selfie, în care apar mulți dintre cei implicați în noul proiect.

 

View this post on Instagram

 

Our film COME AWAY is now in the can! Can’t wait to share this magical reimagining of Alice in Wonderland and Peter Pan with you all. ?❤️??

A post shared by David Oyelowo (@davidoyelowo) on


Nu e prima oară când Angelina Jolie poate fi văzută cu cosițe de culoarea aurului. Mai multe roluri jucate de ea au presupus această culoare a părului. E vorba despre filmele ”Girl, Interrupted”, ”Life or Something Like It” și ”Salt”.

 Însă fosta soție a lui Brad Pitt (cu care în prezent se luptă pentru custodia celor șase copii) nu a fost niciodată timidă în ceea ce privește aparițiile sale, după cum singură recunoaște. În tinerețe a trecut inclusiv prin epoca punk.

Revenind la filmul ”Come Away”, actrița joacă un personaj numit Rose, mama celor două personaje centrale. Filmul nu are încă fixată o dată a lansării.

Vezi și Angelina Jolie, în tandrețuri cu cel mai iubit actor de la Hollywood. Formează cel mai nou cuplu din showbiz 

Citește și: