Este vorba despre producătorul de film și artistul din Cambodgia,  PraCh Ly, stabilit în California. Potrivit publicației, cei doi s-au cunoscut printr-o prietenă comună, pe nume  Loung Ung, o activisto pentru drepturile omului și autorea cărții „First They Killed My Father”, după care Jolie a făcut filmul cu același nume pentru Netflix.

Deși jurnaliștii americani anunță că între Angelina și Ly s-a înfiripat o idilă, după ce ei au apărut în ultima vreme la mai multe evenimente împreună, un prieten apropiat al Angelinei  a declarat pentru People că pe cei doi  îi leagă doar „o frumoasă prietenie”. În plus, aceasta a precizat că Jolie ar fi singură și așa va rămâne pentru multă vreme, pentru că vrea să se concentreze doar pe creșterea copiilor.

Citește și: La fiecare eveniment oficial, regina Elisabeta riscă să-ți rupă gâtul

Angelina Jolie a izbucnit în lacrimi la Globurile de Aur

Angelina, 42 de ani, a avut o apariție spectaculoasă la gala de deernare a premiilor Globurile de Aur, unde a venit însoțită de fiul ei, Pax, în vârstă de 14 ani. Actrița a fost văzută plângând la ceremonie, în timpul discursului ținut de Oprah.

Brad Pitt și Angelina Jolie și-au anunțat despărțirea în septembrie 2016, iar de atunci cei doi se luptă pentru custodia celor șase copii ai lor, trei biologici și trei adoptați.

Citește și: