Angelina Jolie (43 de ani) pare foarte nefericită de când a anunțat că divorțează de Brad Pitt. Se pare că pe aceasta a dat-o total peste cap faptul că actorul a avut o primă victorie în lupta pentru custodia celor șase copii ai lor: Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Vivienne și Max.

Citește și: Monica Gabor, mesaj disperat, după ce fiica ei a primit un diagnostic îngrijorător. „Irinuca are acum nevoie de operație”

Angelina Jolie cântărește aproape 40 de kilograme

Actrița face cu greu față presiunii de a fi mamă singură, iar aceasta devine din ce în ce mai slabă. Potrivit revistei National Enquirer, Jolie a ajuns să cântărească aproape 40 de kilograme la doi ani de când a anunțat că divorțează, la o înălțime de 1,69 metri. Înainte de divorț ea avea 54 de kilograme.

Angelina Jolie cântărește acum aproape 40 de kilogrameSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Drept dovadă, stau și imaginile de la ultima ei apariție publică, de luna trecută, când a participat  la o ceremonie aniversară a Ordinului Arhanghelului Michael, la Catedrala St. Paul din Londra, unde a primit de la regina Elisabeta a II-a distincția ”Honorary Dame”, pentru campania sa de prevenire a violenței sexuale pe timp de război.

Deși a avut o ținută impecabilă,  semnată de casa de modă Ralph & Russo, fanii s-au declarat șocați de felul în care arată. Aceasta are o talie extrem de subțire și i se văd oasele de cât este de slabă.

Angelina Jolie are mari probleme de sănătate

Prieteni apropiați ai vedetei susțin că stresul provocat de divorț i-a afectat pofta de mâncare. „ De câte ori este stresată, Angelina își pierde mereu apetitul, mai ales dacă nu are cineva grijă de ea care să-i amintească să mănânce în mod regulat. Are tendința să sară peste mese și slăbește brusc, ceea ce nu e deloc bine pentru ea, pentru că oricum este foarte slabă”, a declarat o sursă apropiată vedetei.  Însă, se pare că cel mai mult o consumă lupta cu Brad Pitt pentru custodia copiilor. „Mă distruge”, ar fi zis Angie, despre fostul ei soț, precizând că cea mai mare teamă a ei este să nu rămână fără copii.

În plus, National Enquirer susține că Angelina are probleme mari și cu rinichii. De altfel, în vara anului trecut, actrița a dezvăluit  că are din nou mari probleme de sănătate. Ea a declarat că după ce a divorțat de Brad a fost diagnosticată cu hipertensiune și paralizie facială (Bell’s Palsy) , care se manifestă prin slăbiciune în mușchii feței. Afecțiunea i-a distrus nervii faciali, fapt pentru care o parte a feței poate fi mai căzută decât celalată. „Câteodată femeile nu se pun pe ele pe ultimul loc, până când acest lucru se manifestă asupra sănătății lor”, a spus aceasta, precizând că a apelat la acupunctură pentru a se trata.

Citește și: