Enrique Nieto și-a terminat mandatul de președinte în pe 30 noiembrie  și a fost implicat într-un scandal de fraudă fiscală, fiind acuzat că ar fi primit 6 milioane de dolari mită de la baronul drogurilor din ţară,  El Chapo Guzman. De atunci, fosta prima doamnă, Angelica Rivera nu a mai apărut în public. Ea a fost surprinsă o singură dată pe aeroportul din Los Angeles, la mijlocul lunii decembrie. Aceasta s-a mutat împreună cu copiii ei  într-o vilă de lux superbă din Los Angeles, în zona exclusivistă Highland.

Angélica Rivera a fost operată de urgență după ce a suferit un accident și s-a lovit puternic la capSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Angelica Rivera a închiriat o casă cu cinci dormitoare

Potrivit presei mexicane, aceasta ar fi plătit nu mai puțin de 64 de milioane de pesos, adică peste 3 milioane de dolari,  o suma deloc mică, ceea ce a iscat din nou controverse în Mexic.

Fosta actriță mexicană deja s-ar fi mutat în noua locuință de pe data de 12 decembrie. Vila are cinci dormitoare, patru băi, grădina interioară și multe altele. În urma informațiilor apărute în presa mexicană, Angelica susține că nu a cumpărat vila, ci a fost închiriată de soțul ei pentru ea și copii. Fosta actriță a mărturisit  că a decis să se mute în Los Angeles ca să fie alături de fiica ei, Sofia, care studiază actoria și lucrează în SUA, și pentru că ar putea să aibă oportunități în ceea ce privește cariera sa de actriță, care a făcut-o celebră.

Fiica Angelicăi, Sofia Castro,  are 22 de ani și calcă pe urmele mamei ei. Ea a reușit să devină o actriță de succes, la o vârstă fragedă. Ea nu doar că a moștenit talentul mamei sale, ci și frumusețea ei, semănând ca două picături de apă cu mama ei. Sofia este fiica cea mare a Angelicăi din relația cu celebrul producător de filme José Alberto Castro, iar aceasta își încearcă acum norocul și la Hollywood, unde s-a mutat de anul trecut.

 

Citește și: