Deși a fost aspru criticat pentru faptul că a dat cu piciorul unei căsnicii de 10 ani pentru o tinerică, Enrique Peña Nieto a ținut să fie el cel care anunță că este din nou un bărbat liber, de la începutul acestei luni. El a postat pe pagina lui de Instagram, un mesaj emoționant pentru fosta lui soție. În ciuda faptului că presa mexicană a scris că între el și celebra actrița ar fi început un adevărat război, în urma despărțirii, acesta a încercat să ascundă acest aspect și a spus doar cuvinte frumoase la adresa fostei sale soții.

”Vreau să-i mulțumesc Angelicăi că mi-a fost prietenă și soție timp de peste 10 ani, că mi-a dăruit dragostea sa și timpul său. Vreau să-i mulțumesc și pentru cum s-a dedicat familiei noastre. Azi s-a încheiat legal mariajul nostru. Îi doresc să-i mergă bine mereu și să aibă parte de succes în tot ceea ce face. Angelica, îți mulțumesc pentru tot”, este mesajul transmis de Enrique Pena Nieto pe contul său de Instagram.

Angelica Rivera, fosta prima doamnă a Mexicului, s-a mutat într-o vilă de lux din Los Angeles!SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Citește și:  Divorț cu scandal pentru fosta prima doamnă! Angelica Rivera are pretenții fabuloase la divorț. Ce i-a cerut fostului soț

Enrique Peña Nieto a părăsit-o pe Angelia Rivera pentru o tinerică

Deși cei doi se pare că au ajuns la o înțelegere și Angelica a semnat în cele din urmă actele de divorț, fiica actriței a reacționat imediat după mesajul lui Nieto.  Sofia Castro a părut deranjată de faptul că fostul ei tată vitreg nu i-a cerut scuze public mamei sale pentru modul urât în care a decis să încheie mariajul. „Și scuzele…? Doar zic și eu”, a scris Sofia într-un Instastory.

Însă, acum a reacționat și fiica cea mare a fostului președinte american.  Paulina Peña a făcut public un text pe contul de Instagram, cu aluzie indirectă la Angelica Rivera, prin care îi transmite că trecutul poate fi dureros, dar e alegerea ei  dacă vrea să meargă înainte sau dacă vrea să stea să sufere și să stângă furie în ea. „O persoană pe care o iubesc mi-a zis odată: Oh,da, trecutul poate fi dureros, dar așa cum văd eu, poți să fugi de el sau să înveți ceva din el. Durerea este inevitabilă, dar suferința este opțională. Ești în viață  și ești aici  pentru că tot universul a conspirat sp ai această oprtunitate. Doar tu vei ști să decizi dacă vrei să mori în viață sau să trăiești la maxim până când moartea va vrea să te ia. (…). Nu suntem perfecți și nu vom fi niciodată, pentru că suntem oameni, suntem suflete, sunt greșeli și învățăm din grelelile noastre, suntem viață. Te doare? Plângi. Ai adunat multă furie? Elimin-o, nu o păstra în tine, pentru că vei claca. AI făcut o greșeală? Cere-ți iertare, întotdeauna e mai ușor să reparăm o inimă decât să ne îndepărtăm de ea cu mândrie și tristețe. Îl Iubești? Strigă în gura mare. Nu este nimic mai frumos decât dragostea. Ai greșit? Iartă-te pe tine de o mie de ori și mergi mai departe. Viața este complicată, dar este viață și nu există alta. Nu fi așa dură cu tine sau cu cei de lângă tine pentur că niciodată nu știi când vor pleca sau când vei pleca tu. Așa cum spunea  cei dragi, fugiți sau învățați”, a scris Paulina.

Divorțul trebuia să fie unul amiabil

Angelica, una dintre cele mai iubite actrițe mexicane,  a anunțatîn februarie  pe rețelele de socializare că divorțează de cel care i-a fost partener timp de zece ani. Mai mult, actrița a fugit în SUA împreună cu copiii ei. „Regret această situație dureroasă pentru mine și pentru copiii mei. De aceea am luat decizia de a divorța. Soțului meu i-am dăruit întotdeauna dragostea mea, timpul meu și efortul de a-mi face datoria ca soție, prietenă și mamă. Astăzi, toată energia mea, forța și dragostea mea se concentrează pe a fi o mamă cât mai bună, în a-mi recupera viața și cariera’, a anunțat Angelica Rivera în mediul online, lăsând de înțeles că este pregătită să se întoarcă din nou pe micul ecran.

Potrivit presei spaniole, actele de divorț au fost gata înainte de data de 1 decembrie a anului trecut, însă, nu se știe pentru care motiv, fostele președintele mexican a întârziat în a le semna. Cei doi stabiliseră inițial să se despartă în termeni amiabili, însă după ce Nieto s-a afișat deja alături de noua sa iubită și a refuzat să semneze actele, Angelica Rivera și-a schimbat atitudinea, decizând să pună a serie de condiții la divorț. Nieto  a părăsit-o pe actriță pentru un fotomodel, în vțrstă de 31 de ani, Tania Ruiz.  Aceasta  a fost căsătorită că omul de afaceri Bobby Dominquez și are o fetiță de patru ani.

Citește și: