Deși se afișa pe scenă impecabilă, iar ținutele sale erau sincer admirate de toată lumea, deși zâmbetul îi era molipsitor, doar ea știa ce suferință ascundea.

Iar în momentul în care ajungea în căminul său, artista era supusă unor tratamente oribile de către partenerul de viață. Partener de viață care, cândva pretindea că o iubea.

Angela Similea a povestit cu lux de amănunte, în volumul cu caracter biografic „Angela – cântec și rugă”, despre cum s-a desfășurat relația ei tumultuoasă cu omul de afaceri olandez Jan David Hilgen, relatează Antena Stars.

Artista a povestit că mariajul cu acesta a avut loc după foarte multe insistențe ale lui, el îndrăgostindu-se de artistă la prima vedere.

„Pe Jan l-am cunoscut aici, în țară, într-un grup de prieteni de-ai mei din America. El s-a îndrăgostit fulgerător de mine, la prima vedere.

Nu l-am considerat niciodată un bărbat frumos, ci unul plăcut. Îmi făcea plăcere devotamentul lui, repetatele lui cereri în căsătorie. (…) Mi s-a părut un om cinstit…”, își amintește Angela Similea.

Odată ce s-au căsatorit, lucrurile s-au schimbat fulgerător între cei doi, iar artista a devenit doar „o cifră de afaceri” pentru el. Angela Similea a povestit că acesta a beneficiat de foarte multe de pe urma numelui artistei, dat fiind că era un străin în România pe vremea comunismului.

“Soțul meu nu deschidea nici o ușă fără să spună «sunt soțul Angelei Similea», pentru că altfel, fiind cetățean străin, i-ar fi fost mult mai greu, în orice minister sau întreprindere de comerț exterior”, povestește ea.

Numai că acesta era departe de a fi singurul neajuns. Adevărata problemă era alta: ”Ei bine, soțul meu, deci, venea târziu, marcat de această boală – eu consider că e o boală de care n-a putut scăpa -, băutura, și mă apostrofa: «Ce ești tu? Cine ești tu? Tu ești un nimeni, un rahat…».

Eu nu mai cântam, nu mă mai chema nimeni, stăteam încremenită, perplexă de ceea ce vedeam la televizor, cu genunchii adunați sub mine pe o canapea… Iar el mă apostrofa cu dispreț. A și plecat până la urmă”, își amintește cu resemnare marea artistă.

Vezi și Cum reușește să se mențină Angela Similea la 74 de ani. Acestea sunt regulile pe care le respectă

Citește și:

A fost soția celui mai bogat om din lume. Au șocat întreg mapamondul cu divorțul lor, după 25 de ani de mariaj și 4 copii. Acum, ea s-a măritat cu profesorul copiilor!

Fata Catincăi Roman împlinește 22 de ani. S-a transformat într-o femeie superbă