Chiar dacă viața nu a fost prea prietenoasă cu ea, cel puțin în ultimii ani, Angela Similea a încercat să își găsească întotdeauna puterea care să o facă să treacă peste obstacolele pe care le-a întâmpinat.

Interpreta de muzică ușoară a pierdut mai multe proprietăti, din cauza unor datorii la bancă, scrie Antena Stars. Cât despre casa în care a locuit cu fostul soț, politicianul Victor Surdu, artista a scos-o la vânzare, fiindu-i dificil să mai locuiască singură în vila cu 16 camere.

Angela Similea locuiește de mai bine de nouă ani pe la prieteni, mai precis, în vila unor amici care stau peste hotare și care s-au oferit sa o ajute.

De mulți ani încearcă să vândă vila cu 16 camere

Potrivit click.ro, chiar dacă au trecut ani buni de când a scos vila la vânzare, Angela Similea nu a reușit să o vândă. Mai mult, după cum aratp sursa, nici nu are vreo ofertă de cumpărare.

Interpreta de muzică populară a cerut 750.000 de euro pe casă, însă ulterior a mai lăsat din preț, în speranța că va reuși să o vândă, într-un final.

Vezi și Mirabela Dauer a spus ce pensie are, după mai bine de 50 de ani de carieră artistică: ”Probabil că atâta meritam şi atât mi-au dat”