angela-similea-tanaraSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

„Angela e o foarte bună cântăreaţă, e talentată, serioasă, meticuloasă în tot ce face, începând de la text până la orchestraţie. Fiecare piesă îi dă o stare, încununată de o anumită rochie. Ea trebuie să ştie unde are loc show-ul, pentru că într-un fel se îmbrăca dacă era un mare spectacol la uzinele nu-ştiu-care şi altfel la festivalul Mamaia, spre exemplu. Lucruri foarte importante”, mărturisea în 2015 Marius Ţeicu.

Angela Similea a mărturisit că încă din copilărie a fost atrasă de muzică, o mare influență în alegerea carierei de cântăreață fiind momentul în care a asistat pentru prima dată la un concert al Mariei Tănase.

Printre marile sale hituri se numără: „Bun venit rază de soare”, „Nesuferită tristețe”, „Când băieții ne privesc”, „Un albastru infinit”, „Dacă n-ai fi existat”, „Grăbește-te și vino”, „Balada iubirilor deschise”, „Recheamă-mă și-am să revin”, „Voi cânta pentru mileniul trei”, „Nu-mi lua iubirea”, „Viața merge iubind înainte”, „Ultimul tramvai” sau „Să mori de dragoste rănită”.

Și-a crescut cei doi nepoți

După 1995, Angela Similea a luat o pauză de apariţii TV, de înregistrări, de concerte şi s-a dedicat creşterii celor doi nepoţi pe care îi are de la fiul său, Sorin – Jan Christian şi Ana Grace, de care s-a ocupat până la vârsta şcolii, când au plecat la tatăl lor, care trăiește în Statele Unite

În 2005, Angela Similea a revenit pe piaţa muzicală, după zece ani de absenţă, cu un nou album, intitulat ”Lumea mea”, realizat de Ovidiu Komornyik. De atunci, Angela Similea a avut o colaborare constantă cu Ovidiu Komornyik şi casa lui de discuri, cei doi având numeroase concerte şi apariţii TV.

Problemele financiare i-au marcat ultimii ani

Din păcate, Angela Similea a pierdut anul trecut procesul pentru averea fostului său soț. În acest proces, aceasta a pierdut și locuința în care a locuit pentru ani buni.

Lipsurile din familia cântăreței au început în anul 2009. În acel moment, Victor Surdu, soțul său, s-a îmbolnăvit. Potrivit a1.ro, cei doi au început să aibă mari probleme financiare din cauza unui împrumut de peste jumătate de milion de euro.

În prezent, Angela Similea locuiește de mai bine de nouă ani în vila unor amici care stau peste hotare și care s-au oferit sa o ajute.

Citește și: Cum reușește să se mențină Angela Similea la 74 de ani. Acestea sunt regulile pe care le respectă

xLinda Gray, celebra Sue Ellen din Dallas, fotografiată în public pentru prima oară în 3 ani. Cum arată la 81 de ani