Angela Similea (76 de ani) s-a retras de câțiva ani de pe scena care i-a adus gloria și împlinirea. O serie de evenimente nefericite, în familie, au făcut-o să se retragă din lumina reflectoarelor, dar artista a rămas aproape de colegii ei de breaslă. Așa s-a întâmplat și pe 21 noiembrie, când diva muzicii ușoare românești a ieșit din casă pentru a-i fi alături mai tânărului Aurelian Temișan (50 de ani), care a susținut un concert senzațional la sala Studio a Teatrului Național București.

Angela Similea, apariție rară în public, la concertul lui Temișan

Compozitorul Ionel Tudor și Angela SimileaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Casa de Discuri Electrecord a semnalat prezența marilor noștri artiști, la TNB, iar imaginile cu ei reuniți sunt superbe. Soliștii Angela Similea, Daniel Iordăchioaie, Adrian Enache, Nico, dar și compozitorii Marius Țeicu și Ionel Tudor au fost alături de Aurelian Temișan, în seara concertului. Pentru Angela Similea este o ocazie rară să apară în public, iar artista a impresionat, ca de fiecare dată, cu apariția ei statuară. Emblematica solistă a purtat o rochie ivoire, cu mâneci lungi, un pandantiv în formă de floare și o eșarfă în culorile pământului. Coafată, machiată discret și cu ochelari de soare fumurii, diva Angela a arătat că eleganța nu are vârstă.

„Dragii mei, iubiții mei, ascultați filmulețul până la final. E parte din recunoștința mea vis-a-vis de tot frumosul din jur. Când eram la inceput de drum, stăteam în sală la un spectacol și mă uitam cu venerație la marii artiști care urcau pe scenă, fascinând publicul. Era foarte frumos. Dar când eu sunt pe scenă și în sală îi am pe o parte dintre aceste imense valori, cântând si bucurându-se alături de mine, de cei de pe scenă și de voi publicul… este deja o magie. O magie reușită.

De aceea, ca și în concert, vreau să vă mulțumesc vouă, publicului, pentru că vibrați așa cum simt eu să daruiesc, și vreau să le mulțumesc încă o dată și încă o dată, artiștilor de la care am avut ce învăța în toți acești ani și care ne bucură sufletele în continuare.

Multumesc Moculescu Horia, Viorel Gavrilă, Marius Teicu, Angela Similea, Ionel Tudor Angela Similea, Ionel Tudor, Corina Chiriac, Andrei Tudor. A fost un vis… repetabil. Dragilor, ascultati muzică bună si dati-o mai departe. Muzica poate salva suflete”, a fost mesajul lui Temișan.