Solista de muzică populară trăiește acum fără grija zilei de mine, însă la începutul carierei a trecut prin multe momente grele pentru a-și putea îndeplini visul. A fost nevoită să-și amaneteze lucruri din casă pentru a putea merge la diverse emisiuni din Capitală. Nu de puține ori nu avea niciun ban în buzunar, a declarat ea.

”A fost mereu foarte greu, pentru că nu am vrut să-i cer bani tatălui meu și drumurile la București la emisiuni costau. Așa am ajuns să amanetez unele lucruri din casă ca să pot să fac ce mi-am propus. Nu aveam un ban în buzunar uneori.

Îmi calculam fiecare bănuț ca să mă pot descurca cu Larisa, eram deja divorțată. În 2006 am avut un boom profesional”, a declarat Angela Rusu într-o emisiune TV.

Angela Rusu, însărcinată cu al treilea copil

Cântăreața de muzică populară a dezvăluit recent că este însărcinată, în urma fertilizării în vitro, și va aduce pe lume o fetiță în luna mai. Soțul ei, Marius, e în culmea fericirii.

Artista mai are două fiice mari, Larisa (25 de ani) și Rebeca (18 ani).

Angela Rusu are o relație de zece ani cu Marius Moldovan, iar peste câteva luni vor deveni părinți.

”Sunt însărcinată în patru luni jumate, adică 18 săptămâni. Este cea mai mare minune, pe care o așteptăm de ani de zile. Am apelat la o clinică de fertilizare, la medicul Andreas Vithoulkas, căruia vreau să îi mulțumesc foarte mult pentru toate eforturile pe care le-a făcut.

Maria o va chema pe fetiță, este un nume deosebit, pur. I-am aranjat deja camera. Am avut și evenimente, pot să cânt în continuare, nu am grețuri, nu am niciun alt disconfort’, a mărturisit Angela pe canalul ei de Youtube, la începutul anului.

Vezi și Cântăreața Angela Rusu a slăbit 26 de kilograme și a dezvăluit ce dietă a ținut: „Se bazează pe trei mese”

Citește și:

E la Survivor, dar nu a uitat de aniversarea căsătoriei. Cătălin Moroșanu, cel mai sensibil mesaj: „Femeia vieții mele, sunt împlinit datorită ție”

Caroline Wozniacki e însărcinată pentru prima dată la 30 de ani. Ce frumos a dat vestea