25.000 de euro, atâțt au scos din buzunar părinții fetiței, Angela Rusu și Marius Moldovan, arată Click!

Totul s-a întâmplat săptămâna trecută, ceremonia de botez fiind oficiată chiar de protopoul Dejului, Ioan Buftea. La biserică, atât celebra mămică, cât și nașele Maria Dragomiroiu și soția lui Silviu Prigoană, au purtat costume tradiționale, fiind o dorință a Angelei la care doamnele s-au conformat cu mare entuziasm, îmbrăcând portul specific zonei fiecăreia.

Copilașii s-au jucat într-un castel adus din Ucraina

Petrecerea a avut loc la SunGarden Therme, un complex hotelier de lux din Dej, unde  invitații sosiți din provincie au avut și cazare. 200 de persoane, printre care familiile celor doi, nașii, colegi din breasla muzicală, din televiziune, dar și mulți prieteni.

Decorurile au fost de poveste, iar soțul Angelei a comandat un castel de basm din Ucraina, înalt de 4 metri, în valoare de 2.000 de euro, unde părinții și-au putut lăsa copilașii.

Meniul a fost bogat și a mulțumit pe toată lumea, pentru că a avut în componență atât produse tradiționale, cât și delicatese. Nicu Paleru, Georgiana Lobonț, Marius Ciprian Pop, Aurel Tămaș și fratele cântăreței Andra, Săndel Mihai, alături de soția sa, Aurora, s-au numărat printre invitații din sfera muzicală, iar atmosfera a fost susținută de Dan Bittman și trupa Holograf.

Două perechi de nași

„Holograf este trupa perferată a Angelei și am vrut să-i fac o surpriză ei, dar și invitaților noștri. A fost o seară explozivă, ne-am distrat pe cinste la prima petrecere din viața fetiței noastre. Invitații s-au simțit bine, au dansat, au cântat.

Nașii Măriucăi sunt Maria Dragomiroiu și soțul ei, Bebe Mihu, dar și Silviu Prigoană și soția sa, Mihaela, buni prieteni de familie, care ne-am dorit să fie și părinții spirituali ai micuței noastre. Am avut invitați din țară, dar și din străinătate, în special din Ucraina, unde Angela a cântat destul de mult în ultima perioadă și unde ne-am făcut mulți prieteni.

Am plecat destul de devreme de la petrecere, pentru că am respectat condițiile acestor vremuri, însă dacă ar fi fost după noi, cred ca petrecerea s-ar fi spart a doua zi dimineață. A fost un eveniment tare frumos. Nu ne-am uitat la bani”, a declarat soțul Angelei, managerul Marius Moldovan.

Angela-Rusu-si-a-botezat-fetita-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Botez de 25.000 de euro

Nu s-au uitat la bani, însă toată organizarea evenimentului a costat în jur de 25.000 de euro. Închirierea localului, meniul, cazarea, muzica, ornamentele și castelul gonflabil adus din Ucraina, vestimentațiile, dar și alte cheltuieli au însumat echivalentul unei garsoniere în Dej.

Dacă la petrecere frumoasa cântăreață de muzică populară a purtat o rochie superbă roz pudră, creată de designerul Diana Antohi, Marius a optat pentru o ținută sobră, costum semnat Norbert Deac și încălţări Louis Vuitton.

O apariție au fost și părinții Angelei. Tatăl artistei a venit la braț cu soția sa tinerică. Mihai Rusu are 73 de ani, iar frumoasa brunetă 33 de ani. Împreună au un băiețel în vârstă de 4 ani. 

Vezi și Angela Rusu a născut la 47 de ani! Primele imagini cu micuța Maria Anais. Cu ce probleme s-a confruntat artista chiar înainte de a naște

Citește și:

S-a căsătorit cu nepoata fostei soții, iar acum a anunțat că va deveni tată

Elena Udrea și-a sărbătorit fetița la Disneyland Paris! Micuța, care a împlinit doi ani, arată ca o prințesă!