Artista de muzică populară a făcut publice imagini emoționante chiar de pe patul de spital, în timp ce o sărută pe micuța Maria Anais.

Postarea a venit însoțită și de un mesaj pe măsură. Angela susține că micuța Maria Anais este miracolul și minunea vieții sale, fiind de părere că Dumnezeu este cel care lucrează printre oameni.

”Miracolul si minunea noastră🙏😇💎👼🏻💖 Dumnezeu lucrează prin OAMENI 😇🙏😇🙏”, a fost mesajul care a însoțit postarea artistei.

View this post on Instagram

A post shared by 𝗔𝗻𝗴𝗲𝗹𝗮 𝗥𝘂𝘀𝘂 (@angelarusuartist)

Naștere prin cezariană

Angela Rusu anunțase deja de luni că va naște prin cezariană, la vârsta ei o naștere naturală fiind exclusă, din cauza posibilelor complicații. Atunci, artista spunea că, deși a mai născut de două ori, este mai emoționată ca oricând.

Cântăreața a povestit că și-a făcut toate analizele necesare și are noroc că soțul ei, Marius Moldovan, „este zen” și îi dă încredere.

Printre altele, vedeta a dezvăluit și cu ce probleme s-a confruntat în ultimele două luni de sarcină, spunând că are insomnii și că se simte epuizată.

„Am mai născut de două ori, dar acum am cele mai mari emoții. Niciodată nu mi s-a întâmplat așa. (…) Soțul meu, Marius, este zen, dar cred că nu va mai fi așa când vom ajunge la spital. Mi-am făcut analizele necesare, testele, merg doar să nasc.

Sinceră să fiu, greutatea m-a dat peste cap, abia aștept să scap de câteva kg. De două luni am insomnii, ziua eram epuizată și nu puteam face nimic”, a spus Angela Rusu pentru Click!.

Angela Rusu a dezvăluit că medicii au fost uimiți de cât de bine a putut să ducă vedeta 37 de săptămâni de sarcină, la 47 de ani. Aceasta și-a născut natural celelalte două fete, însă a mai avut și două sarcini extrauterine.

Cât despre cine o va ajuta cu creșterea micuței, solista a susținut că pe lângă soțul ei îi va fi alături și soacra.

„Încă de la început nu s-a pus problema de naștere naturală, din cauza vârstei. Medicii mi-au zis că nu se riscă, chiar s-au minunat cum am putut să duc atâta, 37 de săptămâni, la vârsta mea.

Eu am născut natural ambele fete, dar am mai avut două sarcini extrauterine. Nu mi-e teamă de tăietură, mă refac rapid, plus că sunt luptătoare, nu mă las. (…)

Mă va ajuta tăticul și socrela. Noi trei. Apoi când vor începe cântările, îmi voi lua bonă. Oricum nu îmi fac griji de niciun fel. Vreau să mă concentrez pe această emoționantă întâlnire”, a adăugat ea.

Vezi și Va deveni mamă și bunică în același timp: „Este o minune ce se întâmplă în viața noastră”

Citește și:

Andreea Bălan și Tiberiu Argint sărbătoresc un an de relație. Vacanță romantică în doi

Cum s-au cunoscut Alina Pușcaș şi soţul ei: ”Nu l-am mai lăsat în pace și nici el pe mine”