Andy Garcia și-a păstrat aerul cuceritor care l-a făcut celebru, dar este complet schimbat la 66 de ani. Acesta a fost surprins recent pe terenul de golf și a uimit pe toată lumea cu apariția lui. Cu părul cărunt și ochelari, starul e aproape de nerecunoscut, însă acesta se află într-o formă fizică de invidiat.

Andy Garcia împlinește 66 de ani pe 12 aprilie

Charity event at the AT&T Celebrity Pro-Am PGA Tour golf event 2022, Pebble Beach, California, USA – 02 Feb 2022SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 16

Andy Garcia a devenit bunic

A fost desemnat de revistele de specialitate unul dintre cei mai doriți bărbați de la Hollywood, dar cu toate acestea Andy s-a lăsat cucerit doar de o singură femeie cu care este căsătorit de 39 de ani. Actorul și Marivi Lorido Garcia (64 de ani) și formează unul dintre cele mai longevive cupluri din Cetatea filmului. Cei doi au împreună trei fete superbe și un băiat și par la fel de îndrăgostiți ca în prima zi. Chiar dacă soția sa a avut mereu probleme cu greutate, mai ales după nașterea a patru copii, pentru actor niciodată nu a contat acest aspect și nu a avut ochi pentru altă femeie, mărturisind că își iubește nebunește soția și spune că este „iubirea vieții lui”.

Mai mult, în luna octombrie, cei doi au devenit pentru prima dată bunici. Fiica lor, Daniella Garcia, a adus pe lume o fetiță adorabilă Violette Rose, la doar un an după ce s-a căsătorit cu actorul Stephen Borrello. Andy Garcia se mândrește foarte tare cu nepoțica lui și postează non-stop imagini cu ea.

Andy Garcia, pe numele său complet Andrés Arturo García Menéndez, s-a născut la 12 aprilie 1956, la Havana, în Cuba, și este și acum unul dintre cei mai apreciați actori hollywoodieni.

Foto: profimedia