Informația a fost făcută publică, pe Facebook, de către regizorul regizorul Mick Davis, cel care a regizat filmul „Modigliani“, filmat în România.

Acesta a postat pe rețeaua de socializare o fotografie cu actorul Andy Garcia, iar acesta apare în imaginea alb negru cu o barbă „brâncuşiană” şi cu o pereche de ochelari. „Andy will play Brancusi in The Sculptor” (Andy îl va juca pe Brâncuşi în „Sculptorul”), a scris regizorul.

Mick Davis este orginar și Scoția și în trecut a lucrat inclusiv ca antrenor de fitness al echipei de fotbal Celtic. Bun prieten cu Rodn Stewart, acesta petrece destul de mult timp în România, mai cu seamă că, de mai bine de doi ani, trăieşte o poveste de dragoste cu actriţa româncă Ana Adelaida Perjoiu.

În 2004, Mick Davis a regizat filmul „Modigliani”, o biografie a pictorului italian Amedeo Modigliani, care a fost ucenicul lui Brâncuşi. În film joacă, alături de Andy Garcia, Eva Herzigova, Udo Kier şi Jim Carter, și actori rimâni, printre care Theodor Danetti, Mihai Gruia Sandu, George Ivaşcu, Dan Aştileanu, Lia Bugnar şi Dorina Lazăr.

Vezi și Macaulay Culkin, dezvăluire fără perdea legată de seria filmelor ”Singur acasă” și viața sa amoroasă

Citește și: