Andrei Zaharescu este în prezent consul al României la Cape Town, o zonă puternic afectată de valul al treilea al pandemiei. Se pare că atât el, cât și toți colegii săi s-au infectat cu noua tulpină, iar Consulatul României la Cape Town a fost închis timp de o săptămână, arată WOWbiz.ro.

Actuala soție a lui Andrei Zaharescu a confirmat întreaga situație printr-un mesaj postat pe pagina de socializare a instituției, unde a scris că ”tot personalul consular” a fost infectat.

”Consulatul a fost redeschis din 07.07.2021. Nu e vorba de reguli de igienă, ci de faptul că tot personalul a fost infectat cu Covid-19”, a scris Cosmina Ionescu.

Situația din Africa de Sud este una la limită. În ultima lună numărul infectărilor a ajuns la 23.000 de cazuri pe zi. Au fost impuse restricții dure, fiind interzisă circulația pe timpul nopții, în intervalul 21:00- 4:00. Mai mult, toate adunările din interior și aer liber au fost interzise, la fel și vânzarea de alcool.

În ceea ce privește gradul de imunizare al populației, acesta este destul de mic. Până acum doar 9% din populație (5,2 milioane locuitori) a fost imunizată, din care 3,9% (3,2 milioane) au primit și a doua doză.

Vezi și Copiii Andreei Berecleanu, lovitură dură din partea tatălui lor! Ce le-a făcut Andrei Zaharescu

Citește și:

Și-a dorit să fie cântăreață ca tatăl ei, dar fiica lui Michael Jackson a dat lovitura în alt domeniu acum

Smiley a împlinit azi 38 de ani! Cel mai frumos mesaj e chiar cel scris de el!