Iubita lui Andrei Ștefănescu este nimeni alta decât Ștefania Ducă, colega de la Antena Stars.

La început părea o relație amicală, deși în presă s-a vehiculat recent că între cei doi prezentatori ar putea fi ceva mai mult. În prezent, însă, nu mai e loc de dubii, după cele mai recente declarații ale artistului.

Acesta a explicat că povestea lor a început deja de ceva vreme, iar recent cei doi au fost surprinși împreună și la mare.

„Nu ne ascundeam, noi ne-am asumat relația de mai multă vreme. Am fost împreună, da, în weekend, dar mai multe nu pot să declar.”, a spus Andrei Ștefănescu, pentru Fanatik, despre relația pe care o are cu Ștefania Ducă, prezentatoarea emisiunii „Vedetop” .

Andrei Ștefănescu și iubita lui au petrecut câteva zile la mare, unde au sărbătorit ziua de naștere a Ștefaniei, care a împlinit 33 de ani. Cuplul nu s-a ferit nici de postările pe rețelele de socializare. „Te iubesc. Din prima zi. Pentru totdeauna”, a fost mesajul prezentatoarei de la Antena Stars pentru partenerul ei.

ea-a-implinit-33-de-aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Amintim că Ștefania a avut o relație de lungă durată cu cântărețul F. Charm. Cei doi se pregăteau chiar și de nuntă, luându-și admiratorii prin surprindere atunci când au anunțat despărțirea.

Andrei Ștefănescu și Antonia au divorțat în 2020

La rândul său, Andrei Ștefănescu a fost căsătorit cu Antonia, femeia care i-a dăruit și un copil, un băiețel pe nume Ayan. Între cei doi n-a fost să fie însă în cele din urmă, aceștia divorțând în 2020, după 7 ani de relație și un an de când s-au căsătorit civil. Ulterior, foștii parteneri au mai fost surprinși împreună, alimentând atunci zvonurile unei posibile împăcări.

Vezi și Ea este iubita lui Andrei de la Alb-Negru! Apare zilnic la TV, dar nimeni nu știa că se iubește în secret cu artistul

Citește și:

Cosmin Seleși, adevărul neștiut despre plecarea lui de la “Te cunosc de undeva”: “Am zis gata, stop, până aici!”

Vedeta noastră renunță la muzică! ”Asta vreau să fac pentru restul vieții”. Nimeni nu se aștepta la așa ceva și puțini știau ce a studiat