Andrei Ștefănescu și Antonia, soția lui, au divorțat la doar un an de la nuntă. Anunțul a fost făcut chiar de artist pe pagina lui de Instagram.

În urmă cu un an s-au căsătorit în mare secret, iar acum au divorțat tot în secret. Andrei Ștefănescu a anunțat că el și frumoasa lui soție au decis să meargă pe drumuri separate și că deja au semnat actele de divorț, după ce au luat decizia de a divorța în vară.

93900259_2993903807336771_8065070007672897536_nSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

„Dragii noștri, după cum bine știți, mereu am fost discreți cu evenimentele din familia noastră, lucru pe care l-am făcut și acum. Din respect pentru voi am hotărât că este momentul să va informăm despre situația noastră, pentru a nu există neînțelegeri.

După 7 ani de relație, o poveste frumoasă de dragoste și o minune de copil, am ajuns la final, drumurile noastre s-au separat. Mai exact la mijlocul acestei veri am luat decizia de a ne despărți. În luna septembrie am finalizat divorțul la notar pe cale amiabilă și am căzut de acord asupra tuturor deciziilor care îl privesc pe Ayan și nu numai. Antonia și Ayan locuiesc în continuare în casă noastră, îi vizitez aproape zilnic și ne petrecem timpul împreună. Puiul este bine și fericit și ne asigurăm zi de zi că această schimbare să nu îl afecteze. Am ales să facem această tranziție departe de ochii și părerile celor din jurul nostru, pentru binele și liniștea atât a noastră, cât și a lui Ayan. Știm că această decizie va uimi pe toată lumea care ne îndrăgește și care ne-a fost alături de-a lungul anilor, însă amândoi suntem bine și ne înțelegem foarte frumos în ciuda despărțirii noastre, lucrurile merg înainte la fel că până acum. Chiar dacă nu vom mai parcurge viitorul mâna de mâna, o vom face umăr lângă umăr pentru binele și fericirea lui Ayan. Tocmai de aceea să nu va mire că vom petrece mult timp împreună și că vom avea diferite activități împreună cu Ayan, familiile noastre și prietenii noștri. În viețile noastre se așterne liniștea, de aceea va rugăm să respectați discreția cu care am parcurs lunile acestea”, a scris Andrei Ștefănescu.

Citește și:

Gestul Lidiei Buble care a uimit pe toată lumea. Se împacă cu Răzvan Simion?

Fotografie de colecție cu Anamaria Prodan. Ce tânără era!