Andrei Ștefănescu a dezvălui că se confruntă cu probleme mari de sănătate în urma a infecției cu COVID-19. Cazul prezentatorului TV va fi prezentat și într-un documentar.

Celebrul cântăreț a fost, din păcate, printre primele vedete din România care s-au infectat cu noul coronavirus. În urma virusului, Andrei a rămas cu mai multe sechele, motiv pentru care va fi subiect principal într-un documentar despre afecțiunile produse în urma vindecării de COVID-19.

Andrei mărturisește că a trecut printr-o perioadă dificilă în urmă cu aproape un an când a fost testat pozitiv cu noul coroanavirus anul trecut. Acesta a fost internat în spital și deși nu a avut simptome grave și a stat sub supraveghere medicală, el a rămas cu sechele grave în urma infectării cu coronavirus, iar despre acestea va vorbi într-un nou documentar. Printre problemele cu care se confruntă, se numără și pierderea de memorie și de vedere.

„Rămâi cu anumite probleme. Eu de atunci am început să-mi pierd vederea și nu este niciun fel de glumă. Starea de oboseală mare pe care o am. Uiți foarte multe lucruri, eu câteva luni după ce m-am vindecat am fost terorizat.Aveam proiecte în televiziune și uitam numele invitaților. Au fost probleme mari (…)E un documentar, un interviu amplu, foarte interesant și foarte bine făcut”, a declarat Andrei, într-o emisiunea Xtra Night Show.

Un documentar despre ceea ce se întâmplă cu cei care se vindecă de COVID-19 a fost realizat de Antena 3 și îl are ca personaj principal pe Andrei Ștefănescu. Prezentatorul Antena Stars a dat detalii despre noul proiect la Xtra Night Show și a vorbit despre urmele pe care le-a lăsat boala în cazul lui.

„Se face un soi de documentar în care ei strâng cu ce rămâi după COVID-19. Nu este despre poveste, ce s-a scris despre boala mea, ci cu ce rămâi după COVID. Probabil că se vor face cercetări la nivel internațional pentru că boala în sine nu e cunoscută, repercursiunile bolii. Nu e studiată îndeajuns, cu atât mai mult vindecarea ei”, a explicat Andrei Ștefănescu, în platoul Xtra Night Show.

În luna iunie a anului trecut, prezentatorul tv a fost diagnosticat cu COVID-19, internându-se la Institutul Național de Boli Infecțioase ”Prof. Dr. Matei Balș”, din Capitală.”Institutul Matei Balș este o fortăreață acum. Aici, în aripa în care mă aflu, sunt numeroase cazuri foarte grave, nu e de glumit cu acest virus. Nu putem primi pachete, cu greu mi s-a permis să îmi ajungă unul, de acasă”, spunea artistul, la momentul respectiv.

Citește și:

Roxana Vancea a născut! Vedeta a devenit mama unui băiețel! E primul ei copil, iar fotografiile sunt adorabile

Cum s-a vindecat Adda de diabetul de tip 2: „Nu mai am pentru că…”