Prezentatotul TV de la Antena Stars a fost depistat cu noul coronavirus în urmă cu două săptămâni. Deși a fos asimptomatic, el a fost nevoit să stea în spital timp de două săptămâni. Andrei a fost recent externat și acesta se bucură enorm că se află din nou alături de familia lui. După ce cazul lui a fost mediatizat, artistul se confruntă acum cu noi probleme.

Deși spera să aibă o zi relaxantă alături de fiul său, cu care a ieșit în parc, Andrei a avut parte de un moment extrem de neplăcut, unde a fost gonit de oameni pentru că a avut COVID-19.

”Astăzi am ieșit într-un parc și cineva chiar m-a gonit. Am ieșit cu băiețelul un pic în parc pentru că de atâtea zile nu l-am mai văzut și mi-a fost dor să ies cu el. O doamnă mai în vârstă, nu o judec, este părerea dânsei, mi-a zis ”Tu ce cauți în parc? Am văzut că ești bolnav. Nu mai puteai să stai câteva zile în casă?” I-a răspuns că am ieșit din spital și sunt sănătos. Am început să discutăm și s-a relaxat un pic, dar primul instinct pe care l-a avut a fost de a mă îndepărta și m-a certat efect că stăteam în parc”, a povestit prezentatorul.

Andrei Ștefănescu a dezvăluit că se aștepta să se confrunte cu asemenea situații, mai ales după ce au fost lansate numeroase teorii ale conspirației vizavi de infectarea lui cu COVID-19.

”Am fost sigur că așa se va întâmpla, chiar și în spital le-am spus apropiaților mei și într-adevăr lucrurile încep să se simtă. Astăzi a fost prima mea ieșire și s-a întâmplat. Sunt convins că și pe la magazine sau altundeva, cineva o să mă înjure, o să mă acuze că fac parte dintr-o organizație, dintr-un plan”, a adăugat Andrei Ștefănescu.

Citește și: