Iată că la aproape 6 luni depărtare, Andrei Ștefănescu vorbește în sfârșit despre acest subiect.

Pe 23 noiembrie, Andrei Ștefănescu (43 de ani) a anunțat, într-o postare pe Facebook, că s-a despărțit de soția lui, Antonia, după 7 ani de relație. Cei doi au împreună un copil, pe Ayan, și păreau cuplul perfect.

„După 7 ani de relație, o poveste frumoasă de dragoste și o minune de copil, am ajuns la final, drumurile noastre s-au separat. Mai exact la mijlocul acestei veri am luat decizia de a ne despărți. În luna septembrie am finalizat divorțul la notar, pe cale amiabilă, și am căzut de acord asupra tuturor deciziilor care îl privesc pe Ayan și nu numai”, scria Andrei Ștefănescu.

Andrei Ștefănescu: „Sunt lucruri în viață pe care nu le putem explica”

Luni seară, invitat în emisiunea lui Dan Capatos, de la Antena Stars, Andrei Ștefănescu a făcut primele declarații despre acest subiect delicat: divorțul. Solistul de la Alb Negru s-a ferit să spună un motiv concret pentru despățire, dar a declarat că el și Antonia se înțeleg bine în prezent și că au grijă ca fiul lor să nu simtă separarea.

„Nu știu ce s-a întâmplat. Sunt lucruri în viață pe care nu le putem explica, se întâmplă și atât. Asta a fost. Nu ne-a luat prin surprindere, așa a fost să fie.

Nu știu dacă poți să povestești, pur si simplu se întâmplă și atunci e cel mai bine să rupi legătura. Cel mai bine e ca Ayan să nu simtă. Relația mea cu el e mai bună, am petrecut timp cu el pe care nu l-am petrecut înainte. Am încercat să îmi fac mai mult timp pentru mine cu el decât înainte. La un moment dat va înțelege, dar mai bine să o facă mai târziu.

Trebuie să aștepți relația următoare ca să vezi dacă ai învățat ceva. Viața e atât de surprinzătoare și de ciudată, încât trebuie să aștepți pasul următoar. Eu și cu ea avem o relație foarte bună, frumoasă. Ieșim cât de des putem cu copilul. Avem o relație civilizată”, a explicat Andrei Ștefănescu, potrivit Spynews.ro.

Vezi și Andrei Ștefănescu și Antonia au divorțat la un an de la nuntă. Ce se întâmplă cu băiețelul lor?

Citește și:

Anca Sigartău s-a vindecat de cancer. Medicii îi mai dădeau doar un an: ”Eu știam că mor, că nu mai am de trăit”

Cătălin Botezatu a spus adevărul despre operațiile sale estetice. Ce intervenții și-a făcut designerul