Într-o intervenție la Antena 3, Andrei Ștefănescu a explicat cum a fost nevoit să se interneze de urgență, criticând totodată reacțiile apărute.

”Nu am făcut rău nimănui. Nu am omorât pe nimeni. Am venit doar la spital fiind bolnav. Nu-mi doresc să fiu în spital, nu mi-am dorit să fiu pozitiv, nu mi-am dorit să fiu criticat, nu mi-am dorit să promovez COVID-ul. Absolut deloc! Pur și simplu am povestit întâmplarea mea. Sunt extrem de dezamăgit!”, a declarat el.

Mai mult decât atât, artistul a dezvăluit că a clacat și a început să plângă în momentul în care a citit acuzațiile care i se aduc, mai ales din partea Oliviei Steer. Soția lui Andi Moisescu se află  printre persoanele care neagă existența COVID-19, motiv pentru care l-a ironizat crunt pe Andrei Ștefănescu pentru declarațiile pe care le-a făcut după ce a aflat că este infectat. „Când nu-ți înveți bine rolul și nu ai timp nici de repetiții, că te cheamă ăștia deja pe scenă”, a fost reacția acidă a Oliviei Steer, unul dintre promotorul mișcării anti-vaccin în România.

Furios din cale-afară din cauza reacției Olivia Steer, Andrei Ștefănescu a reacționat dur: ”Mi-a venit efectiv să plâng când am văzut. Eu o știu pe Olivia Steer. Aveam o părere despre ea. Ideea este că am rămas extrem de dezamăgit. Efectiv nu-mi vine să cred ceea ce am citit, că fac parte dintr-un plan, că este un scenariu.

Eu am dormit cu băiețelul meu în pat fiind bolnav, pentru că nu am știut, că așa este nenorcita asta de boală, asimptomatică la mine.

Cum să acuzi un om de așa ceva? Cât de câine să fii și cât să fii de rău, încât să acuzi un om că și-a pupat copilul la plecare?”, a adăugat artistul.

Vezi și Anunțul de ultimă oră făcut de Antena 1, după ce două dintre vedetele postului s-au infectat cu coronavirus

Citește și: