În 20 martie, la ora 22:15, un apel la 112 anunța că o persoană este decedată în locuința sa din Voluntari. Andrei Gheorghe a fost găsit în baia casei sale.

Medicul legist a stabilit că Andrei Gheorghe era mort de aproximativ 12 ore în momentul în care a fost descoperit.

O viață ON AIR

Andrei Gheorghe s-a născut pe 14 ianuarie 1962, la Lipetk, în Rusia. A absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine (secția rusă-engleză), la Universitatea București.

A realizat numeroase emisiuni radio și TV. A început ca reporter special la Radio Constanța și a devenit cunoscut la nivel național odată cu prezența la Pro FM și emisiunea de la Pro TV „Lanțul Slăbiciunilor”.

A realizat emisiuni și la Antena 1, Realitatea TV, Prima TV, Money Channel sau Kanal D, precum și la Radio 21, Radio Total sau Radio Guerilla. În plus, a scris la Academia Cațavencu și ghidul 24-FUN.

A realizat și numeroase documentare și filme de scurt și lung metraj.

A fost și actor, cu roluri secundare în filmele ”Amen”, al lui Costa Gavras, și ”Tinerețe fără tinerețe”, al lui Francis Ford Coppola.

Nu a ocolit nici muzica și a colaborat cu Paraziții la albumul ”Irefutabil”.

S-a implicat și în politică, în 2010 acceptând s1 fie consilierul ministrului de Finanțe de atunci, Sebastian Vlădescu, el coordonând pentru o scurtă perioadă Departamentul de Comunicare al ministerului. A demisionat din aceasta functie la scurt timp, după ce a fost implicat într-un accident de circulație in București.

A avut cu siguranță o existență scurtă pentru cât de multe avea de zis!

Vezi și Mesajul dur al fiicei lui Andrei Gheorghe: „Tatăl meu a fost unul dintre luptătorii pentru demnitate şi vă rog…”

Citește și: