Însă, pentru asta a fost nevoie ca actorul să ajungă pe masa de operație. A fost nevoie să-și taie stomacul nu pentru a arăta mai bine, ci pentru că avea tensiunea 19 și era în prima clasă de obezitate, a povestit el, conform OK!.

”Luam şi pastile, dar cu toate dietele nu se mai putea. Mă rostogoleam. Aveam tensiunea 19. Trebuia să mi se regleze tensiunea ca să mă pot opera. Medicul mi-a spus că sunt în prima clasă de obezitate”, a povestit el.

”Am slăbit 13 kilograme într-o lună… Mi-am tăiat stomacul, se numeşte bariatrie”, a povestit el prin ce a trecut.

Din fericire, acum e refăcut, dar va fi o luptă continuă, întreaga viață. ”Eu am intrat marţi în clinică, iar vineri am ieşit liniştit… Pot să mânânc ce vreau, dar nu cât vreau. Iau şi vitamine.

Problemele mele erau mai multe din punct de vedere medical. În momentul în care a văzut analizele, domnul doctor s-a cam speriat. Colesterolul, inima…

Mi-am dat un reset organismului. Sunt alt om. Îţi creşte încrederea în tine”, a povestit el la Kanal D.

actorul-e-complet-schimbatSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

”Mi-am dat restart la viaţă. Şi acum, la 7 luni de la operaţie, trebuie să-mi pun în farfurie o bucăţică de ceva şi trei frunze de altceva, pentru că mă satur. Analizele sunt bune”, a mai spus actorul, căsătorit cu Grațiela Duban, cu 13 ani mai mică, din 2011.

Vezi și Andrei Duban a dezvăluit că a primit două cadouri de la Elena Ceaușescu: ”Mă invidiau toți!”

Citește și:

La 38 de ani, Smiley a luat o hotărâre mare: ”Asta e a patra zi. Poate reușesc vreo două-trei luni și după poate mă obișnuiesc așa”

Lidia Buble a dezvăluit că se confruntă cu probleme grave de sănătate după „Asia Express”. Ce diagnostic i-au pus medicii