Andrei Aradits prezintă din 20 noiembrie, la Antena 1, “Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a?“, un quiz show savuros, care le va da şansa adulţilor să-şi testeze cunoştinţele dobândite în clasele primare, alături de copii de clasa a V-a, dar şi să câştige sume considerabile. Emisiunea va putea fi urmărită la Antena 1 și pe AntenaPLAY, de luni până vineri, de la ora 18:00.

Andrei Aradits prezintă emisiunea “Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a?“

Andrei Aradits: „Mă aflu pentru prima oară în postura de prezentator”

„Propunerea de a prezenta quiz show-ul Eşti mai deştept decât un copil de clasa a V-a a venit în mod neaşteptat. Mă aflu pentru prima oară în postura de prezentator şi, aparent, de când port ochelari, par deștept și asta ajută să mă asortez cu titlul emisiunii (râde).

E o emisiune de divertisment simpatică, fără a fi neapărat facilă și datorită copiilor putem să păstrăm un umor curat. Puștii sunt foarte simpatici. Sunt fermecători și inteligenți, fix la vârsta perfectă, înainte de „diabolica” pubertate. Când mă raportez la fii’miu, Eric, cumva în capul meu e tot la 10-12 ani”, dezvăluie Andrei Aradits.

Actorul mai completează: „Echipa de producție e faină. Sunt entuziaști și sunt oameni. Iar asta e o trăsătură mai rar întâlnită în televiziune. Sper din tot sufletul să râdă şi cei de acasă, alături de noi, pentru că la noi, pe platou, chiar e o atmosferă tare faină!”.

Care sunt regulile emisiunii “Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a?“

“Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a?“ este un show de divertisment pentru întreaga familie, din care nu vor lipsi concurenţi cu poveşti deosebite, copii isteţi şi carismatici, întrebări menite să stârnească interes şi curiozitate, potenţate de momente deopotrivă tensionate şi emoţionante.

Prezentatorul quiz show-ului va pune la dispoziţia concurentului 10 materii cu grad variabil de dificultate, de la clasa a I-a, până la clasa a V-a.

Acesta poate cere ajutorul celor cinci copii prezenţi în platou, prin intermediul variantelor ajutătoare: COPIAZĂ – concurentul va copia răspunsul copilului, TRAGE CU OCHIUL – concurentul are opțiunea de a se inspira de la copil și de a alege dacă va merge pe varianta acestuia sau pe propriul răspuns sau SALVEAZĂ -MĂ – dacă jucătorul răspunde greșit și copilul corect, acesta este salvat și rămâne în joc.

În cazul în care răspunde greșit sau se retrage, concurentul trebuie să spună spre cameră “Nu sunt mai deștept decât un copil de clasa a V-a!“. Siguri pe ei, copiii ştiu lucruri pe care adulţii le-au uitat demult sau nu le-au ştiut niciodată. De la profesori, învăţători, taximetrişti, bucătari sau doctori, cu toţii vor trebui să-şi răspundă la întrebarea “Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a?“, din 20 noiembrie, la Antena 1.

Citește și: Andrei Aradits, emoții mari pentru fiul adolescent. Actorul a divorțat de soția care a plecat în India

Citește și: Andrei Aradits, anunț important după divorț: a bătut palma cu Antena 1