Andrei Aradits a fost invitatul lui Jorje în cadrul podcastului „Vorba lui Jorge”, acolo unde a povestit cum și-a petrecut un an din viață la cămin, după divorțul părinților. Ororile trăite acolo și modul în care a fost tratat de cei care ar fi trebuit să aibă grijă de el și-au pus amprenta asupra actorului, care a rămas traumatizat de cele trăite.

„Ai mei au divorțat atunci când eram foarte mic și cred că am stat o iarnă la un cămin săptămânal. Am de acolo unele dintre cele mai triste amintiri din copilăria mea”, a povestit Andrei Aradits în cadrul podcastului.

Ai mei au divorțat, eram mic…”

Mai mult, actorul care are aproape 50 de ani a detaliat câteva dintre momentele teribile ale acelor vremuri.

„Ai mei au divorțat, eram mic (…). La căminul ăla am stat poate un an. (…) Ne puneau Miunel și Bălănel și toți copiii râdeau și eu stăteam acolo și plângeam și îmi era frig și urât.

Și îmi aduc aminte la dușuri, veneau și ne spălau, ne spălau ca pe vite și apa era întodeauna prea fierbinte și spuneam că frigea și îmi spuneau, hai gata! (…)

Cred că un an am stat, îmi aduc aminte cu furie. (…) La căminul săptămânal, mama mă lăsa marți și mă lua vineri”, își amintește el.

A divorțat de soția sa, după 17 ani de mariaj

Istoria pare însă să se repete. Și Andrei Aradits a terminat un mariaj, în luna septembrie a anului trecut, când el și soția au depus actele de divorț.

Cauza acestei rupturi ar fi faptul că soția sa, Andreea, a acceptat un loc de muncă la mare distanță de casă, pe un alt continent. Și cum distanța nu este întotdeauna prietena relațiilor, de aici și până la despărțire nu a mai fost decât un pas.

Cine este și cu ce se ocupă soția lui Andrei Aradits: „E în India de vreo 6 luni, face yoga”. Cei doi au divorțat în secret

„Am divorțat, asta e! (…) Ea, în India de vreo 6 luni. Doar eu cu Eric suntem. Eric a fost nasol o perioadă. Mi-am făcut griji, are Bacul acum și mă gândeam că eu, în locul lui, aș fi folosit scuza asta.

E mai deștept de atât… și am stat de vorbă cu el și a zis: „ok, nu-ți permiți treaba asta’. E mult mai deștept decât mă așteptam. Cred că e mai deștept decât eram eu la vârsta lui. E mai înțelept!

Am o doză de bezmeticeală pe care încă o car după mine. Am fost și la psiholog cu el, da.” a recunoscut el în același podcast.

Vezi și Andrei Aradits a divorțat după 17 de ani de căsnicie: „Am băgat actele în septembrie”. Actorul recunoaște că „s-a vindecat” pe Tinder și la psiholog