De joi, 30 martie, Andrei Aradits revine pe platoul de filmare de la Antena 1 şi aduce în fața telespectatorilor un personaj cheie, care va produce schimbări dramatice și definitive în destinul unor personaje din serialul Lia – soția soțului meu, difuzat în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1.

Telespectatorii au auzit până acum pe buzele personajelor din Lia – Soția soțului meu un nume de temut. Un nume care stârnește frică în poveste doar atunci când este rostit, un mafiot cu care unele personaje au avut de-a face și regretă, mai ales că acesta nu uită niciodată.

Andrei Aradits, rol de băiat rău în serialul „Lia – soția soțului meu”

Și toți știu că oricât timp ar trece, va veni ziua în care se va răzbuna. Gianni Rocca, mafiotul la arestarea căruia a contribuit şi Petru Vornicu (Ştefan Floroaica) și care vrea să se răzbune cu orice preț pe acesta va fi întruchipat de actorul Andrei Aradits.

„Joc un personaj rău. Sunt un mafiot care se ocupă de tot felul de fărădelegi extrem de misterioase… în direcția traficului de droguri. Nu cred că e implicat în defrișări ilegale, în arderea gunoaielor sau în falsificarea tezelor, deoarece nu pare a avea legături politice. Dar în mod cert se va ocupa de asasinate cu sânge rece. Abia aştept să văd pe cine voi ucide!”, declară Andrei Aradits.

După cum o spune și numele lui, Gianni Rocca va ateriza în viețile personajelor ca un meteorit devastator. Va face foarte repede primele victime în poveste, şi nu se va opri până nu își va atinge scopul, indiferent de victimele colaterale. Însă va stârni și sentimente de empatie în rândul telespectatorilor.

Gianni Rocca este un personaj complex, cu psihologie interesantă, care îi va face pe telespectatorii serialului, în unele momente, să pună la îndoială ce consideră că e bine sau rău.

Andrei Aradits a anunțat că a divorțat după 17 ani de relație

Andrei Aradits s-a despărțit de Andreea Aradits, femeia cu care a împărțit mai bine de 20 de ani din viață și cu care are un fiu adolescent, Eric, în vârstă de 17 ani.

andreea-si-andrei-araditsSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

„Am divorțat. Pe 13 sau pe 15 martie e înfățișarea. E în India de vreo 6 luni de zile, face yoga (n.r. fosta soție, Andreea). Doar eu cu el suntem (n.r. cu Eric, fiul lor). Eric a fost nasol o perioadă. Ultimul lucru de care îmi era teamă e că are Bacul acum și mă gândeam că eu, în locul lui, aș fi folosit scuza asta. E mai deștept de atât… și am stat de vorbă cu el și a zis: ok, nu-ți permiți treaba asta. E mult mai deștept decât mă așteptam. Am fost și la psiholog cu el, da”.

„Și mie îmi pare rău. Voiam să-ți zic o chestie amuzantă pe treaba asta. Am depus actele de divorț în septembrie și termenul s-a dat abia acum. Voiam să termin chestia asta, dacă tot am început și asta era direcția… Cred că dacă lucrurile se termină, e bine să le lași să se termine frumos, cauterizat și civilizat. Dacă vom reuși asta, rămâne de văzut”, a spus actorul, recent, în cadrul podcastului „Vorba lui Jorge”.

Citește și: INTERVIU EXCLUSIV Andrei Aradits: ”Au fost momente în care ceea ce făceam era rău”

Citește și: Pe Andrei Aradits îl vezi în serialul „Vlad”, dar puțini știu cine este soția lui. Sunt căsătoriți de 17 ani