Andrei Aradits s-a despărțit de Andreea Aradits, femeia cu care a împărțit mai bine de 20 de ani din viață și cu care are un fiu adolescent, Eric, în vârstă de 17 ani. Invitat la podcastul lui Jorge, actorul care a jucat în „Vlad” a spus că zilele acestea urmează să se pronunțe divorțul și a recunoscut că cel mai afectat a fost Eric, băiețelul lor.

Andrei Aradits a divorțat după 17 ani de mariaj. Și el, și fiul lui au mers la psiholog

„Am divorțat. Pe 13 sau pe 15 martie e înfățișarea. E în India de vreo 6 luni de zile, face yoga (n.r. fosta soție, Andreea). Doar eu cu el suntem (n.r. cu Eric, fiul lor). Eric a fost nasol o perioadă. Ultimul lucru de care îmi era teamă e că are Bacul acum și mă gândeam că eu, în locul lui, aș fi folosit scuza asta. E mai deștept de atât… și am stat de vorbă cu el și a zis: ok, nu-ți permiți treaba asta. E mult mai deștept decât mă așteptam. Am fost și la psiholog cu el, da”.

andrei-araditsSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

„Și mie îmi pare rău. Voiam să-ți zic o chestie amuzantă pe treaba asta. Am depus actele de divorț în septembrie și termenul s-a dat abia acum. Voiam să termin chestia asta, dacă tot am început și asta era direcția… Cred că dacă lucrurile se termină, e bine să le lași să se termine frumos, cauterizat și civilizat. Dacă vom reuși asta, rămâne de văzut”, a spus actorul, în cadrul podcastului „Vorba lui Jorge”.

El a recunoscut că a avut nevoie de psiholog, dar și de aplicații de dating, pentru a trece peste acest impas. „Azi am fost prima oară la psiholog. Am căutat validare de la psiholog. Lasă, că și pe Tinder am căutat validare. Da, dar am renunțat între timp. Am avut întâlniri. Dar știi de ce aveam nevoie, de validarea faptului că uite, la 50 de ani încă mai sunt posibil și am zis că «ok, lumea mă place». Doar că, la un moment dat s-a îndrăgostit o fată de mine și am că nu, gata”, mai spus acesta, în cadrul podcastului.

Cum s-au cunoscut Andrei și Andreea Aradits

Andrei și Andreea s-au cunoscut pe vremea când Aradits apărea în primul serial „În Familie”, de la Prima TV, în 2002. Andreea lucra în echipa de producție a serialului, iar între cei doi se pare că a fost dragoste la prima vedere, iar după doi ani au devenit soț și soție. În 2017, când împlineau 15 ani de relație, Andrei Aradits a făcut o dezvăluirire, pe o rețea de socializare.

„Acum fix 15 ani, am invitat-o pe fata asta la mine acasă să-i arăt ce muzică pe calculator compusesem. Mi-a mărturisit după ani că bănuia că-i un pretext… nu era. Chiar a ascultat aiurelile mele muzicale”, a dezvăluit Andrei, însă acesta a precizat că el nu a avut curajul să facă primul pas, ci Andreea a luat inițiativa.

„Ne-am cunoscut  la serialul În familie! Ea lucra la producție. Însă nu aveam curajul să fac primul pas, deși îmi făceam des de lucru prin biroul unde lucra ea. Până într-o seară, când mă trezesc cu un mesaj de la ea pe telefonul mobil care suna cam așa: «Do you believe in love at first sight or should I walk by again?» (n.r. – Crezi în dragoste la prima vedere sau trebuie să mai trec o dată prin fața ta?) Am zis: Mm, hai să mă duc. Ceva-ceva tot o ieși în seara asta“, a povestit Andrei într-un interviu mai vechi pentru femeia.ro.

Andreea Aradits este și ea absolventă de UNATC, secția teatrologie, dar și-a transformat pasiunea pentru sport într-o sursă de venit, devenind instructoare de yoga.

Citește și: INTERVIU EXCLUSIV Andrei Aradits: ”Au fost momente în care ceea ce făceam era rău”

Citește și: Pe Andrei Aradits îl vezi în serialul „Vlad”, dar puțini știu cine este soția lui. Sunt căsătoriți de 17 ani