Din ultima categorie cred fanii că face parte și cea mai recentă apariției a Andreei Tonciu. Vedeta, un veritabil trend-setter, s-a transformat total la salon, încât nici fiica ei, probabil, nu ar recunoaște-o.

 

View this post on Instagram

 

❤️ Multumesc pt aceasta transformare❤️ @andreeaantonacademy ❤️ @toby.alex ❤️ @bassamconceptsalon ❤️❤️❤️

A post shared by Tonciu Andreea (@tonciuandreeaoficial) on

Cu ochii, sprâncenele și buzele foarte conturate, într-o nuanță apropiată de negru, vedeta poartă o perucă, cel mai probabil, cu șuvițe negre și blond deschis, în contrast.

Nimic nu amintește de Andreea Tonciu, cea pe care o știe toată lumea. Nu doar că nu s-au arătat deloc antuziasmați de noul look, dar unii fani s-au declarat speriați. ”Morticia in carne si oase”, îi scrie cineva, în timp ce un alt fan exclamă: ”Horror”.

Cei mai mulți îi spun vedetei de la obraz: ”Nu îți stă bine deloc!” sau ”Ferească Dumnezeu”. ”„Așa mult imi place de tine, dar de data asta spun nu” – îi transmite altcineva.
Un fan merge chiar mai departe, exclamând: ”Nu mi dau seama daca e reala poza”.

Andreea Tonciu, însă, e foarte mulțumită de ce a ieșit, ea însoțind fotografia cu comentariul: ”Mulțumesc pentru această transformare”, niminalizându-i și pe cei care se fac ”vinovați” de ce-a ieșit.

Vezi și O recunoști? Acum e cântăreață și mămica unei fetițe superbe, care tocmai a împlinit 9 luni

Citește și: