Nemulțumită fiind din mai multe motive, bruneta a decis să o retragă pe cea mică de la școala de stat și să o ducă la o școală privată. A explicat și de ce s-a văzut nevoită să ia această decizie.

Andreea Tonciu și soțul ei au decis că e timpul pentru o schimbare importantă în ceea ce privește educația fiicei lor. Bruneta a povestit pentru Spynews.ro că își dorește tot ce e mai bun în privința educației școlare a Rebecăi, fiica sa de 7 ani, astfel că, nemulțumită fiind de felul în care decurgeau lucrurile la școala unde cea mică învăța, aceasta a hotărât să o retragă și să o înscrie la o altă unitate școlară, una privată.

Andreea Tonciu și-a retras fiica de la școala de stat

Vedeta susține că, deși Rebecca învăța într-o școală de prestigiu, a treia din România, instituația de învățământ nu mai era în niciun caz ce a fost și a rămas doar numele de ea. Andreea Tonciu susține că fiica sa nu era neapărat în siguranță la școală.

”Am mutat-o pe fata mea de la școala de stat la școala privată. Statul nu își mai face treaba. Rebeca a fost la o școală de stat, ce se află pe locul trei pe țară, dar nu mai e ce a fost, a rămas doar numele de instituție.

Nu am fost deloc mulțumită de copiii din școală, vreau ca fata mea să fie în siguranță, nu vreau să se ia nimeni de ea”, a spus Andreea Tonciu pentru sursa citată.

rebeca-are-7-aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Învăța în aceeași instituție cu elevi de liceu

Pentru că școala era în aceeași curte cu liceul, practic cea mică vedea mereu elevi cu mult mai mari decât ea și cu diferite obiceiuri, unele nocive.

Andreea Tonciu a spus că nu voia ca fiica ei să studieze într-o astfel de instituție, să fie înconjurată de copii mai mari și care eventual să o abuzeze verbal ori să o introducă în anturaje proaste.

”M-a deranjat pe mine că școala asta era în aceeași curte cu liceul și nu voiam să crească copilul și să se ia cei mari de ea. Ea trece în clasa I acum, avea cursuri până la ora 11:15, după trebuia să-i găsesc un afterschool”, a mai spus bruneta.

Plătește școala privată, dar știe că fiica sa e în siguranță!

Cu toate că trebuie să scoată din buzunar o sumă mare de bani în fiecare lună pentru școala privată, Andreea Tonciu spune că măcar știe că Rebeca e mult mai bine și în siguranță.

Astfel, o duce pe cea mică la școală la ora 8 și o ia abia spre seară, la ora 18. Fetița beneficiază astfel și de cursurile școlare și de mese asigurate, dar face și afterschool cu același profesor de la clasă.

”Așa știu că la școală privată e de la ora 8 la ora 6 seara, într-o școală unde și mănâncă, are și activități, face și after cu aceeași profesoară și e mult mai convenabil.

E campus frumos, e altceva, nu vreau ca fata mea să învețe cum am învățat eu la o școală de cartier”, a mai spus Andreea Tonciu.

Vezi și Fetița Andreei Tonciu a împlinit 7 ani: ”Te divinizez!” Petrecere roz la superlativ, dar ce tort!

Citește și:

Rona Hartner a fost diagnosticată din nou cu cancer

A murit Josephine Chaplin, una dintre fiicele lui Charlie Chaplin. Legendarul actor a avut 4 soții și 11 copii