Nu puține au fost dățile când vedeta a trecut pragul medicului estetician, iar cea mai vizibilă intervenție este rinoplastia, care i-a schimbat total înfățișarea.

Invitată în cadrul emisiunii „Star Matinal”, vedeta a dezvăluit că nu vrea să se oprească aici.

Aceasta a declarat la Antena Stars că îi place foarte mult cum arată în prezent și va face tot ce-i stă în putință ca să arate la fel și la vârsta de 55 de ani. Tocmai de aceea, vizitele la medicul estetician vor deveni din ce în ce mai dese, a spus ea.

Lucru cu care este de acord și soțul ei, în totalitate. Mai mult de atât, Andreea Tonciu a mărturisit că partenerul de viață este cel care o susține și care o împinge să apeleze la astfel de ”artificii” care să o ajute să arate veșnic tânără.

„O să mă duc să mă operez din cap până în picioare pentru că vreau să arăt la 55 de ani cum arăt acum. Daniel este de acord, el este cel care mă împinge să fac operații estetice.”, a spus Andreea Tonciu.

Vedeta a atins și subiectul bani, afirmând: ”Cel mai bine în viața asta este ca o femeie să îsi producă bani singură. Mi se pare cel mai urât ca o femeie să ceară bani părinților, soțului și așa”.

Ea a avut bani, dar acești au plecat așa cum au venit. ”Nu m-am ales cu nimic. Toți banii i-am cheltuit. Pe aroganțe, fițe, haine, restaurante”, a spus ea fătă regrete.

Vezi și Mai ții minte cum arăta Andreea Tonciu înainte de operațiile estetice? Diferența e izbitoare!

Citește și:

Florin Ristei și Naomi Hedman, vacanță romantică în Dubai

Pepe le-a explicat fiicelor sale că el și Raluca Pastramă nu mai formează un cuplu. Care a fost reacția fetelor