În cadrul unui interviu recent, fosta asistentă TV și-a comparat foștii iubiți cu Daniel Niculescu, acualul ei soț. Iată ce a spus despre foștii bărbați din viața ei.

Înainte de a se căsători cu Daniel Niculescu, actualul ei partener de viață, bruneta a fost râvnită de mulți bărbați celebri din lumea mondenă și a bifat nume mari din lumea sportului, însă acele relații nu au fost de lungă durată.

Vedeta de televiziune este o fire extrem de sinceră și deschisă, însă nimeni nu s-a așteptat la mărturisirea pe care a făcut-o în cadrul emisiunii „Fiță cu Adiță”.

Andreea Tonciu a vorbit despre fostele ei relații, mai exact despre bărbații care i-au trecut prin viață și i-a catalogat pe absolut toți ca fiind „urâți”.

Depre relația cu Daniel Niculescu, care este și tatăl fiicei ei, dar și soțul ei, spune că este perfectă pentru ea, căci el este cel mai frumos bărbat din viața ei.

„Auzi, vrei să zic ceva, aici, în premieră la tine? Primul băiat din viața mea care este frumos (n.r. Daniel Niculescu). Sora ta a avut numai urâți la viața ei și mi-a dat Dumnezeu un bărbat super frumos”, a declarat Andreea Tonciu.

”Că are și cea mai bună femeie lângă el, cea deșteaptă, cea mai cuminte, tot înșală bărbatul”

Frumoasa brunetă a făcut dezvăluiri și din spatele ușilor închise ale căsniciei sale cu Daniel și a dezvăluit că nu este genul de soție geloasă. Andreea Tonciu nu-și controlează soțul la orice pas și are încredere deplină în el.

„Nu mai sunt cum eram acum mulți ani de zile. Dacă vrea să facă soțul meu ceva, poate să facă. Nu îl controlez, îi dau libertate. Niciodată nu îl controlez pe soțul meu în telefon. Dacă vrea să facă ceva, face. Știi de ce? Pentru că are 4 telefoane dintre care doar 1 este Iphone, iar restul 3 sunt alte firme și nu știu să umblu pe ele.

Dar sunt liniștită pentru că dacă ar face ceva, s-ar afla în secunda unu. Nu stau să îl urmăresc.

Bărbatul dacă vrea să facă, face. Un bărbat dacă vrea să se ducă la alta, se duce și cu tine de mână. Bărbatul oricum înșală. Că are și cea mai bună femeie lângă el, cea deșteaptă, cea mai cuminte, tot înșală bărbatul.

Eu niciodată nu am înșelat și nu sunt de acord cu chestia asta. Dacă nu mai vrei să fii cu iubitul tău, îi spui, gata. Nu te duci la altul. Nu îmi plac femeile de genul ăsta. Adică, ai bărbat, ai copil și te duci cu altul. Niciodată nu le-am suportat și nici n-am să le suport vreodată”, a mai dezvăluit vedeta.

Vezi și De ce Andreea Tonciu nu mai doarme în același pat cu soțul ei. În ce condiții ar divorța: ”Aşa ceva nu iert”

Citește și:

Cât de bine seamănă Anca Sigărtau și nepoata ei! Cea mică e copia în miniatură a actriței

VIDEO Loredana Groza, dans amețitor pe maneaua lui Vali Vijelie. Imaginile incendiare sunt deja virale