Andreea Tonciu este foarte activă pe rețelele de socializare, însă în ultima perioadă, fanii i-au simțit absența. Aceasta a fost însă motivată, spune ea, căci a fost supusă unei operații.

După ce perioada grea a trecut, bruneta a făcut și primele declarații despre intervenția chirurgicală, explicând concret despre ce a fost vorba. Totul a plecat de la ceva banal, care i se poate întâmpla oricui. E bine însă să știi cum să reacționezi într-o astfel de situație, acesta fiind și motivul pentru care vedeta a ales să povestească totul, pentru ca nimeni să nu treacă prin ce a trecut ea.

Mi s-a umflat ochiul și dedesubt și pleoapa, zici că eram bătută”

Andreea Tonciu a trecut prin clipe de coșmar, asta după ce a fost nevoită să se opereze de urgență. Concret, nu cu mult timp în urmă, brunetei i-a apărut ceva în jurul ochiului, însă a crezut că este un simplu coș, motiv pentru care nu i-a acordat importanță.

Situația s-a agravat, însă, după ce a mers la pensat, acolo unde cosmeticiana a umblat la acel semn și totul a luat o altă întorsătură. După acest episod, ochiul i s-a umflat din ce în ce mai tare.

”Am avut în jurul ochiului ca o cărniță crescută, nu știu ce era concret. Era exact cum se termină ochiul, n-am umblat la ea, iar înainte să plec la mare, acum două săptămâni, m-am dus la mine în cartier să mă pensez la cosmeticiana care mă pensează și a umblat la el.

Atât a fost! L-a declanșat și a crescut atât de mare, mi s-a umflat ochiul și dedesubt și pleoapa, zici că eram bătută”, a declarat Andreea Tonciu, pentru Spynews.ro.

După aceea, Andreea Tonciu a făcut o vizită de urgență în cabinetul unei medic dermatolog pentru a înțelege ce se întâmplă. Medicul i-a spus că semnul respectiv este un chist epidermoid.

”Când m-am trezit, după trei zile, am zis că mor. M-am dus la doctor, la dermatolog, mi-a zis că e un chist epidermoid și nu trebuia să se umble la el. Cosmeticiana a crezut că e coș, dar nu era coș, era foarte mic”, a mai zis Andreea Tonciu.

În cele din urmă, după ce a urmat un tratament, Andreea Tonciu a fost operată. Acum se simte bine, însă deocamdată nu știe cum arată zona care a fost supusă intervenției, asta pentru că este încă bandajată.

”Am urmat un tratament cu antibiotic și o cremă. M-am dus și m-am operat și mi l-a scos. Sunt bandajată, astăzi mă duc să-mi schimbe bandajul, să vad cum e.

M-a tăiat acolo puțin. Acum mă simt bine, dar îți dai seama prin ce am trecut când m-am văzut desfigurată la față.

Mai începea și fiica mea școală, am zis ce o să fac, dacă nu mă desumflu, cum o să mă duc așa, dacă mă duc cu ochelari de soare o să zică lumea că uite-o și pe asta, a venit cu ochelari de soare.

Sunt ok acum, nu mai sunt umflată, doar că nu știu cum arată, sunt bandajată.(…) Poți să rămâi și cu semn”, a mai zis Andreea Tonciu.

Vezi și Andreea Tonciu, despre foștii ei iubiți: „Numai urâți!”. Ce face ca actualul să nu o trădeze: ”Un bărbat dacă vrea să se ducă la alta, se duce și cu tine de mână. Bărbatul oricum înșală”

Citește și:

Câți copii, nepoți și strănepoți are Regina Elisabeta a II-a. Cine sunt aceștia și care este linia de succesiune

Prințul Charles a devenit rege după moartea mamei sale. Ce mesaj a transmis și ce nume va purta noul monarh