Momente de mare bucurie în familia Ibacka. Andreea este din nou gravidă, iar sarcina este destul de avansată, ea urmând să nască în toamnă.

„Suntem mega fericiți și entuziasmați la gândul că vom fi din nou părinți! Iar acum că vorbim despre asta, ar fi cazul să ne și obișnuim cu ideea. Fotografia de anunț ne caracterizează foarte bine, pentru că viața cu copii mici este minunată, dar nu arată așa cum vezi în general pe Instagram!”, a mărturisit emoţionată Andreea.

Aflată pentru a doua oară într-o astfel de ipostază, Andreea ştie acum foarte bine la ce să se aştepte: „Cât despre sarcină, totul decurge perfect, bebe este sănătos și măricel, iar noi suntem foarte recunoscători pentru o așa binecuvântare. Namiko abia așteaptă un partener permanent de joacă, iar noi suntem relaxați, de data aceasta avem temele făcute, infrastructura pusă la punct. Așteptăm să vină toamna!”.

andreeaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

”In toamnă. Așa pare că s-a potrivit. Nu ne-am propus nimic, ne-am bucurat că s-a întâmplat.

Sigur, cea mai mare bucurie va fi pentru Namiko, va avea partener de joacă și de năzbâtii, probabil.

Sarcina pare ok, n-au fost probleme și evenimente, Andreea e bine. Acum e și mai relaxata, știe la ce să se aștepte, are experiență și poate corela mult mai ușor informațiile și stările. Sperăm să fie o sarcină ușoară, Namiko de-abia așteaptă livrarea… noi ne pregătim de Haos x2. Dublu prăpăd. Năcazul revine. Beleaua Stereo. Din toamnă, în Casa Ibacka…”, a declarat și Cabral pentru Pro TV.

Fanii și prietenii celor doi au reacționat imediat, printre care și Răzvan Fodor, care este nașul lor de căsătorie și al lui Namiko.

„Toată lumea liniștită acasă în pandemie, tu nimic… caliente!!?Felicitări!!”, i-a scris Răzvan.

Cabral și Andreea Ibacka au reușit să stârnească iar hohote de râs în mediul online, prin modul în care au ales să anunțe că vor deveni părinți pentru a doua oară.

Prezentatorul TV a publicat o imagine cu el în timp ce calcă haine, pe care scrie „Încă unul. Livrare: toamna 2021”, în timp ce Andreea stă alături de Namiko și își arată burtica de gravidă”.

Citește și:

Un celebru actor de la Hollywood a dezvăluit că are HIV: ”Dacă nu vreţi să lucraţi cu mine din cauza condiţiei mele, nu sunteţi demni de mine”

În ce hal a ajuns. Arată ca un om al străzii. A fost unul dintre cei mai talentați și iubiți actori de la Hollywood, iar acum la 80 de ani e de nerecunoscut