Invitata în platoul La Măruță, Andreea Raicu a vorbit despre problemele de sănătate pe care le-a avut, dar și ce remedii a folosit pentru a le ameliora.

 

Andreea a mărturisit că a avut probleme cu coloana și avea dureri mari de spate. Însă a reușit să scape de dureri cu ajutorul unor exerciții speciale, pe care le-a făcut cu ajutorul  antrenorului ei Florin Cujba.

 

Andreea a început să fie dependentă de sport intens în perioada în care făcea emisiunea Big Brother. Avea un program foarte încărcat și singura ei sursă de energie era sportul. Fapt ce nu s-a schimbat nici în prezent. Oricât de atentă ar fi Andreea, avea mereu dureri de spate.

“Câteva zile mă mișc teribil de greu, dureri ascuțite mă lovesc chiar și când fac lucruri simple. Precum să mă aplec să iau ceva de jos sau să urc în mașină”, scrie vedeta.  Cum scapă de așa ceva? A încercat tot felul de leacuri băbești”, povestea Andreea într-o postare mai veche pe blogul ei. Însă în cele din urmă a reușit să scape de dureri cu ajutorul unor exerciții special concepute pentru ea de antrenorul ei.

 

Mai mult, pentru că vrea să vină și în ajutorul altor persoane care suferă de această problemă, Andreea a lansat împreună cu antrenorul ei un program de exerciții ce pot fi făcute zilnic acasă.

 

Citește și: