Deși este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi, are o carieră de succes de peste 20 de ani, Andreea Raicu (40 de ani)  recunoaște că pentru ea lumea nu este roz și în spatele succesului ei se ascunde probleme emoționale cu care s-a confruntat ani întregi, în special din cauza presiunii impusă de societate.

”Când am făcut 30 de ani, toată lumea îmi zicea că de ce nu sunt căsătorită și nu am copii. Toată presiunea asta a societății m-a făcut să mă simt că e ceva în neregulă cu mine, că sunt neadaptată. Era un gol extraordinar de mare pe care îl resimțeam foarte multă vreme, până când golul s-a făcut din ce în ce mai mare cu alte probleme, până am ajuns la depresie”, a mărturisit Andreea Raicu.

”Mi-am dorit să se termine această dramă și această durere pe care o simțeam. Nu știu cum dar voiam să se termine”, a mărturisit Andreea, întrebată dacă a avut vreodată gânduri de suicid.

Vedeta va face mai multe dezvăluiri, astăzi, la Știrile Pro TV de la ora 17.00 pentru campania Elenei Lasconi ”Rătăcit în sine. Depresia, boala mileniului”.

Citește și: Barbara Bush a murit la vârsta de 92 de ani

Andreea Raicu a ajuns pe patul de spital înainte de Paște

Declarațiile frumoasei brunete vin la scurt timp, după ce a fost internată de urgență, înainte de Paște, din cauza epuizării.

„Lucrurile nu ies întotdeauna așa cum ne planificăm. Viața ne ia de multe ori prin surprindere, așa că de aceea e atât de important să prețuim fiecare clipă pe care o avem la dispoziție și mai ales pe cele în care suntem sănătoși”, a fost mesajul Andreei Raicu.„ Vreau să vă mulțumesc pentru mesajele voastre atât de pline de dragoste și grijă. M-au impresionat mult și mă simt extrem de recunoascătoare”, a scris vedeta în urmă cu câteva minute și pe pagina ei de Instagram.

Andreea Raicu a devenit cunoscută în 1995, la vârsta de 17 ani, după ce a câştigat locul I în cadrul ediţiei naţionale a competiţiei Elite Model Look, urmând ca apoi să îi fie oferit premiul „Best Elegance” la finala internaţională a aceleiaşi competiţii. Ulterior, a urmat și o carieră în televiziune, iar acum este designer.

Citește și: