Aflată acolo, Andreea Raicu nu a ratat ocazia de a-și vizita o prietenă, pe Iulia Vântur. Cele dou[ s-au fotografiat împreună, iar iubita lui Salman Khan a și punctat momentul prin câteva rânduri, pe Instagram. ”Uite cine a fost în vizită, în Mumbai? M-am bucurat mult să te revăd @araicu. Sper că data viitoare stai mai mult aici, Udaipur-ul așteaptă să fie explorat”.

 

View this post on Instagram

 

Uite cine a fost in vizita, in Mumbai? M-am bucurat mult sa te revad @araicu. Sper ca data viitoare stai mai mult aici, Udaipur-ul asteapta sa fie explorat ? #friends #visit #fun #love #life #happy #mumbai #india

A post shared by Iulia Vantur Official Account (@vanturiulia) on

La rândul ei, Andreea Raicu a postat pe aceeași rețea de socializare mai multe fotografii din vacanță care e clar că i-a priit, judecând după zâmbetul larg pe care îl are în majoritatea instantaneelor.

Andreea Raicu in IndiaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

”Pentru mine, India are o seminificație aparte și cred că e unul din motivele pentru care o găsesc atât de specială. Este locul în care viața mea a căpătat o nouă dimensiune în urma întâlnirii pe care am avut-o cu mine”, a scris vedeta pe Instagram.

A fost o vacanță în primul rând spirituală. Andreea Raicu a vizitat temple, a meditat, s-a umplut de frumos și bun, vebind cu bateriile încărcate pentru încă un nou an de provocări.

”Aăa te face să te simți o săptămână în care ai meditat zilnic cel puțin 4 ore și cea mai mare parte a timpului ai petrecut-o în tăcere. A fost minunat, o bucurie pe care nu poți să o înțelegi decât atunci când o trăiești. Meditația te face să te simți liber, să ierți, să lași un urmă ce nu îți mai folosește, să te eliberezi de trecut, să trăiești în pace cu tine și cu cei din jur, să îți deschizi inima și să iubești, să ai încredere, să nu mai lași frica să te controleze, să ai liniște în suflet, să fii tu”, a scris vedeta pe rețeaua de socializare, sub o fotografie în care râde din toată inima.

Vezi și Anca Țurcașiu, vacanță în Costa Rica. Cum arată vedeta în costum de baie, la 48 de ani | GALERIE FOTO

Citește și: