Și chiar dacă trecerea timpului lasă semne și pe chipul ei, aceasta nu se sfiește să se arate fanilor așa cum e, fără artificii. Asta, într-o lume în care majoritatea vedetelor își fac tot felul de modificări, în căutarea tinereții pierdute.

Recent, aceasta a postat o fotografie în care apare imediat după ce s-a demachiat. Și mesajul vedetei este puternic, chiar dacă fanii s-au împărțit în două tabere.

”Fără machiaj, fără gene false sau filtre și lumini care sa ascundă cearcănele sau semnalele insistente ale tenului care cere o pauză. A fost o săptămână plina, intensa, extrem de obositoare, cu zile interminabile, întâlniri, ședințe foto si filmări zilnic, care au dus la ten extrem de obosit.

Sunt zile bune si zile mai puțin bune, momente în care arătăm bine și momente în care nu. Însă nici unele nu ne definesc. E atât de important sa le înțelegi și le accepți. Nu poți fi mereu impecabilă. Nimeni nu e, dar asta nu te face mai puțin frumoasă. Sper sa nu uiți niciodată asta”, este mesajul Andreei Raicu pentru toate femeile.

”Esti cea mai autentica persoana pe care o cunosc! Ești minunată”, ”Bine că nu te-a prins valul schimbării fizionomiei, ca pe majoritatea!”, ”Vârsta este doar un accesoriu, iar frumusețea nu tine doar de aspectul fizic”, ”Esti super ok, feminina si finutza in toate aparitiile”, ”Vezi de treaba!!! Arați ff bine! Normal ca nu se poate sa fii tot timpul impecabila, da esti ff bine cu fire de par rebele cu totul”, ”Ești mult mai frumoasă așa, natural ne machiată. Serios!”, ”Tu ai o frumusete latina, exótica, profunda… si intr-o lume atat de haótica ca cea a modelingului romanesc ti-ai pastrat ingenuitatea” – sunt mesajele admirative venite din partea fanilor.

Sunt însă și alții cu păreri diferite: ”Oribilă”, ”Zici ca te-a bătut cineva”. De menționat e însă faptul că vedeta a primit peste 11.500 de aprecieri.

De ce nu se mărită Andreea Raicu

Andreea Raicu este o femeie fericită și împlinită, însă întrebarea de pe buzele multora este când va face pasul cel mare, să devină soție. Recent, vedeta a vorbit despre acest subiect și a declarat că atunci când momentul o să fie potrivit și va simți o să facă și asta.

„Căsătoria, pentru mine, nu e un scop în viață. Cumva, pentru mine, un scop în viață este o relație echilibrată, e consecința unei relații echilibrate.

Și văd foarte multe femei, cum și eu am fost la rândul meu, obsedate de a se mărita și de a avea o familie. Eu nu spun că e un lucru greșit să-ți dorești asta; îmi doresc să-mi fac o familie, dar nu este scopul de a mă mărita cu orice preț, de a fi într-o relație doar pentru că așa îți cere societatea”, a mărturisit Andreea Raicu.

Vezi și Andreea Raicu, moment de sinceritate maximă: ”Exact azi, in urma cu 20 de ani… Am uitat sa ii spun ce era mai important”. Mesajul sfâșietor al vedetei

Citește și:

Era una dintre cele mai controversate vedete, dar a dispărut din ochii publicului. Și-a schimbat complet viața, iar acum a anunțat că se mărită

Zile de coșmar pentru cântăreața noastră de muzică populară. Și-a pierdut ambii părinți în decurs de două săptămâni…