Andreea Raicu este o femeie foarte frumoasă și a fost una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV. Invitată în emisiunea Andreei Marin de la TVR 2, îndrăgita vedetă a făcut declarații neașteptate.

Andreea Raicu (43 de ani) se poate considera un om împlinit. E frumoasă, este o femeie de succes și recent, Andreea a mărturisit că iubește din nou. Deși nu a vrut să dezvăluie numele iubitului, vedeta a fost surprinsă plecând din casa lui Matei Stratan, fostul iubit al Mădălinei Ghenea. Andreea nu a comentat pe marginea pozelor apărute, însă în invitată în emisiunea „Nu există nu se poate” a făcut dezvăluiri neașteptate despre viața ei.

Înainte să devină prezentoare TV, Andreea Raicu a fost un fotomodel de succes. A câștigat locul 1 la finala națională „Elite Model Look” și premiul „Best Elegance” „Elite Model Look” organizată la Seul, devenind astfel prima româncă recompensată cu un astfel de premiu. În 20 de ani, vedeta a moderat numeroase emisiuni TV, dar și reality show-uri de succes: „Big Brother”, „Megastar” sau „Miss Fata de la țară”. A decis însă să să se retragă pentru a se dedica unui business care rezonează cu valorile ei.

Raicu a dezvăluit acum chiar și motivul pentru care a renunțat la cariera în televiziune, deși se bucura de un succes uriaș.

„Aveam tot ce îmi doream și aveam, cumva, viața la care visa toată lumea, adică acele elemente pe care dacă le ai ți se garantează o viață fericită. Aveam o carieră strălucită, eram celebră, aveam o situație financiară care îmi permitea să fac orice, oricând, aveam relația care părea perfecta, aveam o casă în care stăteam și care-mi plăcea foarte mult, puteam să călătoresc și să-mi cumpăr tot ce îmi doream eu. Cumva, era viața din filme. Viața fără greșeală, dacă o priveai din exterior. Și cu toate astea, nu simțeam așa. Simțeam că lipsește ceva… Am facut multe ore de terapie, am citit foarte mult și tot nu înțelegeam ce lipsește. Și când te deschizi, viața îți aduce tot felul de oameni, tot felul de elemente și poți să gășești răspunsurile. Doar atunci când vrei…”, a mărturisit Andreea.

„Am intrat în televiziune în urmă cu 20 de ani și îmi amintesc că am fost prima data la o probă și m-am dus fără să știu ce o să se întâmple. Era pentru o emisiune de dimineață. Am luat proba și următorii 20 de ani i-am petrecut în televiziune creând momente și amintiri extrem de frumoase. Nu mi-am imaginat niciodată că voi ajunge să fac televiziune, nu mi-am imaginat să petrec atâția ani într-un loc, pentru că atunci când eram mică mi-am dorit să fiu psiholog. Dacă stau să-mi amintesc, unul dintre filmele mele preferate era „Zbor deasupra unui cuib de cuci”, un film total nepotrivit pentru un copil, dar eram atât de fascinată să înțeleg ce se întâmplă cu oamenii…”, a mai spus Andreea Raicu în emisiunea „Nu există nu se poate”.

De când nu mai apare la TV, Andreea Raicu câștiga bani frumoși din afacerile sale. Este speaker motivațional, life coach și promotor al unui stil de viață sănătos, cu certificări în tehnici de Mindfulness și meditație. De asemenea, vedeta vinde cu succes tricouri și hanorace cu mesaje motivaționale, pe site-ul ei, și și-a lansat chiar și o colecție de haine de casă pentru femei.

După mai multe relații eșuate, alături de bărbați celebri, Andreea iubește din nou, dar nu vrea să-i dezvăluie identitatea iubitului ei. Din punct de vedere al familie, Andreea mărturisește că este foarte apropiată de mama ei, iar dacă acum câțiva ani își dorea foarte mult un copil și se gândea chiar să devină mamă singură, vedeta nu mai gândește acum la fel.

“Dintotdeauna mi-am dorit un copil. Iubesc copiii si ador sa petrec timp cu ei. La un moment dat, pentru ca imi doream atat de mult sa devin mama, am zis ca nici macar nu conteaza atat de mult conjunctura in care as vrea sa-l fac.(…) Dupa calatoria in India, insa, lucrurile s-au schimbat. Am realizat ca pe un copil nu il faci din disperare sau pentru ca pur si simplu iti plac copiii. Nu il aduci pe lume pentru ca toate prietenele tale au devenit mame si tu esti singura care nu si nici pentru ca ai ajuns la varsta la care “e normal” sa ai un copil. (…) Multi spun ca e o dovada de egoism sa nu faci un copil. Eu cred, de fapt, ca e un semn de egoism tocmai sa faci un copil cu orice pret. Cred cu tărie că, atunci când vrei să faci un copil, e vital să-ți pui niște întrebări. Eu una am ajuns la concluzia că pe un copil nu îl fac pentru mine, ca să mă împlinească și să-mi dea un rost, ci responsabilitatea mea este să îl aduc într-un loc în care să îi fie bine, să îi asigur toate condițiile în care să crească frumos – nu ma refer aici la cele materiale – și să-l ajut eu pe el, nu el pe mine, să-și facă un rost”, a mărturisit Andreea Raicu.

Citește și:

Și-au spus „Adio”!Brad Pitt şi Nicole Poturalski s-au despărţit după doar trei luni de relație

Mihaela Rădulescu a răbufnit. Replică acidă pentru Viviana Sposub: „S-a gândit doar la ea și la Georgică”