Andreea Raicu este una dintre cele mai discrete vedete din România atunci când vine vorba de relații și de viața personală în general. Bruneta nu a dat niciodată prea multe detalii despre viața ei amoroasă, dar iată că acum lucrurile s-au schimbat, iar ea împărtășește cu publicul crâmpeie din ceea ce I se întâmplă, semn că trece printr-o perioadă frumoasă.

Andreea Raicu și iubitul ei, pe care îl ține departe de lumina reflectoarelor, au fost în vacanță în Maldive, unde au stat departe de telefoanele mobile. Cei doi s-au bucurat de relaxare, timp liber și momente romantice.

De altfel, Andreea Raicu spune că are momente când uită cu totul de rețelele de socializare.

„Când stă iubitul cu mine în pat, nu stă cu telefonul. Nu e nevoie să îl cert, nu există aşa ceva! Petrecem timpul împreună, nu pe telefon.

După două săptămâni în Maldive, două zile nu am vrut să deschid Instagramul, doar WhatsApp.

Am momente în când intru în dependenţa şi atunci renunţ. Doar Instagramul mă afecteaza, recunosc! Am oprit şi notificările tocmai din cauza asta”, a spus Andreea Raicu, conform playtech.ro.

Andreea Raicu spune că în vacanța din Maldive – de unde, de altfel, nici nu a postat poze sau filmulețe – a învățat cum să se bucure de lucrurile și de oamenii din jur.

„În vacanţă am învăţat să mă bucur de lucrurile din jurul meu, de oamenii din jurul meu, nu mai stau cu ochii în telefon. Am devenit atât de intolerantă cu chestia asta încât dacă vorbesc cu cineva şi persoana respectivă pune mâna pe telefon, mă opresc din vorbit”, a mai spus vedeta.

Andreea Raicu pare să fi ajuns la un nivel înalt de pace cu ea însăși, iar asta I s-a întâmplat după o vizită în India. Acolo, dezvăluie ea, a învățat să își calmeze mintea.

10 zile de detox virtual, asta a făcut Andreea Raicu la un moment dat. A lăsat telefonul din mână și s-a bucurat de viață.

Vezi și Andreea Raicu s-a pozat proaspăt demachiată și părerile sunt împărțite: ”Esti cea mai autentica persoana pe care o cunosc!”. Nu toți sunt de aceeași părere

Citește și:

Marea vedeta din România care a fost îndrăgostită lulea de Ştefan Bănică Jr. A dezvăluit totul abia acum, fără perdea!

Gestul incredibil făcut de Anamaria Prodan, în plin divorț de Reghe: ”Acum am plecat de la sediul Poliției”. Ce ar fi făcut antrenorul