Într-un rar moment de sinceritate maximă, vedeta și-a deschis azi sufletul pe rețelele de socializare: ”Exact azi, in urma cu 20 de ani, tata a plecat sub privirea mea. E un moment pe care nu am sa il pot sterge niciodata din memorie. Au trecut aproape la fel de multi ani cati am petrecut impreuna.

Nu am avut poate cea mai buna relatie, dar stiu ca m-a iubit, dar nu a stiut sa mi-o arate. Pe masura ce am crescut, m-am simtit indreptatita sa ii spun tot ce m-a deranjat, tot ce nu imi placea, cu furia pe care am tinut-o bine ferecata in interiorul meu toti anii copilariei si adolescentei, in care stiam ca “nu e frumos” sa le raspunzi parintilor. Nu am ratat nicio ocazie sa ii spun ce simt.

Si intr-o zi, cea in care a plecat, am realizat ca am uitat sa ii spun ce era mai important, doar ca, atunci cand el era aici, nu puteam sa vad asta pentru ca eram prea orbita de furia care dadea pe dinafara. Am uitat sa ii spun ca il iubesc.? ”.

Regretul și vina au măcinat-o ani buni și nici acum nu e împăcată cu toate cele întâmplate. Dar, pe calea cea mai grea, a învățat ce era de învățat din toate cele întâmplate. ”A fost regretul cel mai mare. Sentimentul de vinovatie m-a chinuit mult timp, mi-a furat zile, nopti, luni in care numai la asta m-am gandit. Mi-a luat ceva vreme sa pot sa accept situatia si ca nu mai aveam cum sa intorc timpul, ci doar sa invat ceva din acesta experienta dureroasa.

Ceea ce stiu acum este ca indiferent cat de suparata, trista, nervoasa sunt pe mama, familie, prieteni sau oameni importanti, am grija sa stie ca ii iubesc indiferent de orice. Sa fiu sigura ca am spus tot ce am simtit pentru ca nu stiu daca voi mai avea ocazia, iar viata traita cu regrete e absolut cumplita.

Indiferent cat de suparat, nervos sau trist esti, dragostea ramane acolo desi in momentele acelea nu ai puterea sa o mai vezi.

Ai grija ca oamenii cu adevarat importanti din viata ta sa stie ca ii iubesti. Poate chiar acum!”, a scris ea pe rețelele de socializare, publicând și o fotografie în care apare alături de tatăl său.

Asemănare izbitoare cu Mircea Albulescu

Cu ceva vreme în urmă, Andreea Raicu a mărturisit că între tatăl său și actorul Mircea Albulescu era o asemănare incredibilă. Iată ce scria ea după moartea lui Mircea Albulescu: „Mircea Albulescu a insemnat ceva special pentru mine. Nu doar ca actor. Am crescut cu numele lui mereu pomenit in casa pentru că multi ii spuneau tatalui meu ca seamana cu el. Aveau aceeasi statura si prestanta, aproape aceeasi voce, aceleasi trasaturi si , nu o sa va vina sa credeti, dar la sprancene era o asemanare izbitoare.

Cand tata a plecat , in urma cu 15 ani, orice fel de aparitie a domnului Albulescu venea in continuare cu multa emotie. De fapt, cu si mai multa emotie! Aducea in inima mea mult dor, nostalgie, dragoste si, dupa multi ani, bucurie. Bucuria de a-l vedea pe cel care imi aducea aminte atat de bine de tata, de copilarie si de starile mele”, scria Andreea Raicu acum cinci ani.

Relația cu tatăl ei i-a influențat viața de cuplu

Relația pe care vedeta a avut-o cu tatăl său i-a creat anumite probleme în viață, în special în relațiile sale de cuplu, Andreea explicând că a tot căutat același tipar toxic și în viitorii ei iubiți, fiind obișnuită în acest mod încă de mică, de tatăl ei.

Andreea a dezvăluit că a fost nevoită „să lupte” pentru iubirea părintelui său, care nu se manifesta necondiționat, ci doar dacă ea îndeplinea anumite criterii, lucru care și-a pus amprenta asupra comportamentului ei din viitor și de care a reușit să își dea seama târziu.

”Nu am avut cea mai bună relație cu tatăl meu, cu toate că în copilărie, că mai toate fetițele, eram  iremedialbil îndrăgostită de el. Mi se părea frumos, inteligent, atotcunoscător, cum pare orice adult unui copil.(..) Era minunat, sau cel puțin așa îl vedeam eu.

Am crescut și relația noastră de iubire a început să se schimbe. Nu mai eram acel copil minunat doar pentru că eram copilul lui. În timp, a trebui să muncesc mult să-i demonstrez că merit să fiu apreciată, iubita, că sunt demnă de dragostea lui. Trebuia să arăt că fac tot posibilul prin notele pe care le luăm la școală, prin răspunsurile la întrebările care îmi erau mereu adresate, din pictură, muzică clasică, poezie, literatură… Trebuia să arăt că sunt foarte bună și că știu răspunsul la orice.

Deși mă chinuiam din raspunteri să fac față asaltului continuu de provocări, paradoxal cea mai mică greșeală făcea că totul să pălească, lucru care mă făcea nedemnă de dragostea mult dorită.

Am crescut și această cursa a devenit din ce în ce mai aprigă. Nimic nu mai era îndeajuns, iar asta a stârnit în mine această dorința fantastică de a face atât de multe.

Tatăl e un suport în viață fiecărei fetițe, este acel munte solid care va fi acolo mereu, care nu se va clinti niciodată. O va apăra și proteja indiferent de ce va face, o va iubi necondiționat și o va face să se simtă cea mai bună pentru că este a lui”, mai povestea vedeta.

„Mi-ar fi plăcut să simt asta de la tatăl meu, să știu că sunt importantă și că mă iubește indiferent de ceea ce am făcut. Mi-aș fi dorit să știu că este mândru de mine și de realizările mele și să știu că va fi lângă mine chiar dacă erau momente în care poate nu îmi ieșeau lucrurile. (..)

O presiune care m-a urmărit continuu și cu care uneori mă mai lupt și în ziua de azi și pe care pot să o recunosc atât de bine și la alte fete care au trăit experiențe similare.

Când nu a mai fost, am proiectat această dorință și asupra partenerilor mei de viață, pe care i-am căutat să fie că tata, pentru că așa fac fetele care au probleme nerezolvate din copilărie. Își caută partenerii sau situații care să le fie familiare.

Așa că am căutat mereu să lupt pentru dragostea lor, așa cum făceam pentru a primi dragostea tatălui meu. Când o primeam pur și simplu, mult prea ușor, nu știam ce să fac cu cea. Mi se părea că nu e reală, autentică, pentru că nu luptasem prea mult pentru ea, nu luptasem suficient. Știam că pentru a primi dragostea adevărată trebuie să muncesc.

A durat mult să înțeleg de ce nu mă atrăgeau sau chiar mi se păreau plictisitori băieții care îmi arătău acel suport necondiționat și dragostea atât de ușor. Ajungeau să fie prietenii mei cei mai buni și niciodată posibili iubiți. A durat însă și mai mult să pot să schimb acest patern bolnăvicios care se perpetuă încă din copilărie.

Tot ce mi-aș fi dorit de la tata era să îmi spună că este mândru de mine și de cine sunt și că mă iubește indiferent de orice. Probabil că asta ar fi oprit lupta mea continuă de a-i câștiga dragostea”, mai scria vedeta acum ceva vreme.

Vezi și Andreea Raicu, despre căsătorie la 43 de ani: ”Văd foarte multe femei, cum și eu am fost la rândul meu…”

Citește și:

Florin Ristei are COVID-19. Anunțul a fost făcut chiar de el

Gabriela Prisăcariu a născut un băiețel. Prima imagine cu fiul lui Dani Oțil. Ce reacție a avut prezentatorul?