Andreea Raicu (45 de ani) și Tudor Chirilă (48 de ani) au format unul dintre cele mai „vânate” cupluri mondene. Paparazzi erau mereu cu ochii pe ei, așa că relația lor s-a aflat tot timpul sub lupa publicului. Andreea și Tudor s-au cunoscut în 2006, însă în 2008 își anunțau despărțirea pe blogurile personale. Dar atracția nu a dispărut dintre ei, iar în 2010 s-au împăcat și au mai dat o șansă relației. Nu a durat mult, iar în 2011 se separau definitiv. FOTOGRAFII: HEPTA

Tudor Chirilă și Andreea Raicu s-au separat în 2008. Foto: HeptaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Andreea Raicu: „Nu, nu m-a agresat Tudor niciodată”

Invitată duminică, 30 aprilie, în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, Andreea Raicu a vorbit deschis despre trecutul ei, iar întrebarea cu numărul 16 a cam luat-o prin surprindere.

Denise Rifai: Ați avut timp de 5 ani o relație cu Tudor Chirilă, descrisă de jurnaliști ca fiind tumultuoasă. În 2007, presa descria, citând martori oculari, un episod extrem de controversat, petrecut în public. Citez dintr-un articol: «Tudor era foarte nervos, iar Andreea părea supărată. El țipa la ea să deschidă geamul sau să coboare din mașină, să vorbească. Prezentatoarea dădea din cap că nu și ridica, neputincioasă, din umeri. Între timp, traficul s-a blocat și toți șoferii claxonau isterizați».

Tudor Chirilă a răspuns presei, printr-o scrisoare ironică, din care citez: «Doresc să cer iertare cititorilor agresați de acest conflict cu iz de telenovelă și, în același timp, ziariștilor care au fost obligați să își mute atenția de la alte subiecte, pentru a reflecat în mod obiectiv și fără exagerare un blocaj în trafic și un act de agresiune. Doresc, totodată, să cer iertare cetățenilor, că eu și iubita mea am trecut printr-un moment dificil, care a degenerat într-un asemenea conflict». Aș vrea să îmi spuneți dacă ați fost vreodată agresată. Urmează întrebarea: Cât de mult v-a plăcut Vama Veche?

Andreea Raicu: „Până să-l cunosc pe Tudor și să-l am invitat la emisiune, la Reuniunea de Clasă, cred că nu am ascultat niciodată Vama Veche. Nu mergeam la petrecerile unde se asculta foarte mult Vama Veche. A început să-mi placă după ce am început să am o relație cu el și am ascultat. Într-adevăr, a fost o relație extrem de tumultuoasă. Și nu, nu m-a agresat Tudor niciodată”.

„Altcineva”, a intervenit Denise Rifai. „Au fost relații tumultuoase pentru că, fiind vorba de pasiune, s-a întâmplat, dar s-a întâmplat o singură dată în așa fel încât nu a trebuit să… adică, nu a mai existat a doua oară”, a răspuns Andreea Raicu. „V-a lovit?”, a întrebat Denise Rifai. „Nu am spus asta”, a clarificat Andreea Raicu.

Citește și: 10 povești de iubire de mult uitate. Îți vine să crezi că aceste vedete au fost împreună?

Citește și: Andreea Raicu a explicat de ce nu e măritată și nu are copii. În sfârșit a rupt tăcerea. Ce sfat are pentru femeile singure