În cadrul unui interviu recent, ea a dezvăluit adevăratul motiv pentru care nu s-a căsătorit până acum.

Invitată în emisiunea ”La cină”, de la Digi24, ea a făcut câteva dezvăluiri despre viaţa sa personală. Andreea Raicu şi-a deschis sufletul în faţa fanilor săi şi a mărturisit faptul că s-a luptat cu depresia. Despre căsătorie a explicat că nu este un scop în viaţă, cel puțin nu în cazul ei.


Vedeta povesteşte faptul că depresia şi-a făcut apariţia în viaţa sa la 30 de ani, din cauza faptului că apropiaţii săi o tot întrebau când se mărită şi când va avea un copil.

“A fost cea mai mare nefericire pe care eu am avut-o până la un moment dat, pentru că ajunsesem la 30 de ani și toată lumea mă întreba: ei, și? Când te măriți, când faci un copil?

Și eu eram foarte ok, adică nu aveam o dramă existențială, dar când începe toată lumea să-ți spună asta… nu e ok! Nu e ok, totuși, că nu sunt măritată”, ajunsese ea să-și spună.

”Și eu nu mai eram capabilă să mă uit la nimic bun din viața mea. Mă uitam doar la două lucruri care lipseau: faptul că nu eram măritată și că nu aveam un copil. Restul nu mai conta. (…)

Astăzi, am înțeles că am să primesc ceea ce mi se potrivește și mi se cuvine și pentru care sunt pregătită atunci când trebuie”, a declarat Andreea Raicu.

Cât despre momentul în care va îmbrăca rochia de mireasă, Andreea Raicu a dezvăluit: “Căsătoria, pentru mine, nu e un scop în viață. Cumva, pentru mine, un scop în viață este o relație echilibrată, e consecința unei relații echilibrate.

Și văd foarte multe femei, cum și eu am fost la rândul meu, obsedate de a se mărita și de a avea o familie.

Eu nu spun că e un lucru greșit să-ți dorești asta; îmi doresc să-mi fac o familie, dar nu este scopul de a mă mărita cu orice preț, de a fi într-o relație doar pentru că așa îți cere societatea”, a mărturisit Andreea Raicu, în vârstă de 43 de ani.

Vezi și Andreea Raicu a pozat nud, la 43 de ani. Replica lui Cabral face toți banii!

Citește și:

Ilinca Vandici, de urgență la spital. Ce a pățit vedeta

Cristina Spătar, în doliu. Și tatăl ei a fost ucis de aceeași boală care i-a luat mama: ”Acolo o vei reîntâlni pe ea…”