Invitată în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D, fostul model a povestit, printre altele, despre mult mediatizata relație cu Cristi Chivu. Dacă acesta este acum un familist convins, cu nevastă și copii, cândva formau un cuplu.

andreea-raicu-thailandaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 16

Probabil pentru prima oară, vedeta a povestit de ce a luat sfârșit relația lor.

Nu regretă relața cu fotbalistul și nu ar schimba nimic în trecutul ei când vine acele momente din viața sa. Chiar și dacă ar da timpul înapoi, nu ar schimba nimic în cele întâmplate între cei doi.

Mai mult, cu maturitatea unui om de 45 de ani și mai cu seamă a unei femei care a muncit mult cu ea pentru a ajunge aici, Andreea Raicu este acum în stare să pună punctul pe ”I” și să recunoască de ce a luat sfârșit relația lor.

„Nu aș schimba nimic, pentru că noi ne-am despărțit pentru că eu nu eram matură emoțional”, a spus Andreea Raicu, întrebată fiind ”Ce ați schimba în relația cu Cristi Chivu dacă ați putea da timpul înapoi?”.

Pe vremea când ea și fostul căpitan al Naționalei de Fotbal a României s-au întâlnit, el avea 22 de ani, iar șatena 25.

Cei doi au format, timp de un an, unul dintre cele mai apreciate cupluri de la noi. Din 2003 și până în vara anului 2004 au fost ținta tabloidelor, doar că distanța și-a spus cuvântul, notau ei la acea vreme, fără a specifica, așa cum spune Andreea acum, că ar fi fost vina ei, și astfel au ajuns să rupă lanțul de iubire.

Recunoaște, însă, că o relație la distanță nu e deloc simplu de gestionat.

De atunci a trecut multă vreme și fiecare și-a schimbat radical viața și a iubit alte persoane, învățând lecții prețioase despre xcei din jur, dar și despre propria persoană.

Pentru Andreea Raicu au urmat alte relații, printre care cele cu Tudor Chirilă sau Horia Tecău, lista fiind însă cu mult mai lungă. N-au funcționat însă nici acestea, iar acum vedeta știe de ce.

Mi-a luat foarte mult timp să înțeleg că e o diferență foarte mare între atracție și compatibilitate. Am realizat că cele mai multe relații ale mele sau toate relațiile mele până la vreo 42 de ani au fost bazate pe atracție și mai puțin pe compatibilitate. Și atracția o dezvolți imediat când te întâlnești cu un om. Compatibilitatea nu poți s-o stabilești imediat, ai nevoie de timp.

Dacă ești atras și înaintezi în această zonă a atracției și devii intim cu persoana respectivă, toată lumea știe că, din cauza chimicalelor care apar, care funcționează ca niște antidepresive sau anxiolitice, nu mai vezi realitatea și te duci cu totul înainte și nu mai vezi lucrurile care nu-ți plac, lucrurile care te deranjează”, a explicat Andreea Raicu.

A învățat de atunci să aibă răbdare și să țină ochii larg deschiși, pentru a vedea dacă, într-adevăr, sunt și alte puncte comune între ea și omul care îi e alături.

Vă mai pierdeți ușor capul în amor?”, a fost întrebată Andreea Raicu în aceeași emisiune.

Sunt mult mai atentă și mult mai prezentă, pentru că, exact cum ați spus la început, intram foarte ușor în relații, cum sunt copiii aceia mici, care nu sunt dezvoltați emoțional și, când vine cineva și le dă o bomboană, ei se bucură”, a mai spus omul de televiziune.

Și mai făcea o greșeală, recunoaște chiar ea. Încerca să fie ”prea” independentă, dându-i senzația bărbatului de lângă ea că nu avea nevoie de el, nelăsându-i spațiu, cu atât mai puțin pentru a o cuceri. Or ce bărbat suportă o astfel de situație?, mai spune tot ea.

În orice moment Andreea Raicu încerca să demonstreze că poate, că era capabilă, că se poate descurca cu totul și în orice situație. Dar această demonstrație îi era, de fapt, dedicată tatălui ei, care era mereu nemulțumită de ea și care îi repeta mereu, în copilărie, că nu va reuși niciodată singură. Abia când a înțeles asta a putut să se schimbe, a mai spus ea în emisiunea.

Vezi și Andreea Raicu, despre povestea de iubire cu Tudor Chirilă: „A fost o relație extrem de tumultuoasă”

Citește și:

„Tati, dar tu unde ești, aici sau în televizor?” Pavel Bartoș, despre viața cu trei fete. Cum își crește artistul fiicele

Andreea Raicu, despre povestea de iubire cu Tudor Chirilă: „A fost o relație extrem de tumultuoasă”