Chiar dacă nu e una dintre vedetele care a mizat pe goliciune pentru a ajunge celebră, iată că și Andreea Raicu a cedat și le-a făcut fanilor un astfel de cadou. ”De ce in felul acesta si tu? Bineînțeles, apreciez, îmi place sa privesc….. Dar….”, îi bate obrazul un fan și nu e singurul.

Altcineva glumelte: ”Iohannis a zis fara masti, nu fara chiloti😂. Dar da, draguta poza.😁”.

Restul însă apreciază imaginea alb negru postată de Andreea Raicu, iar mărturie stau peste 40.000 de aprecieri.

„Din perioada in care eram inchisi in casa☺️ Multumesc @alexgalmeanu si @iulia.sas, we really had fun that day si ma bucur ca m-ati convins sa pozez fara masti. Le pun la cutia cu momente frumoase din afara zonei de confort ca tot asta a fost trendul predominat in acesta perioada”, a scris Andreea Raicu, fost model al anilor 90, pe Instagram.

”Mai avem si altele si si mai si. Sa le postam sau….??”, a mai scris Andreea Raicu, încă indecisă dacă să continue sau nu cu această serie de instantanee.

Printre celebritățile care i-au apreciat fotografia s-au aflat Mihaela Rădulescu, care a scris simplu, dar grăitor: ”Suberbă”, dar și Andreea Esca, care a comentat jucăuș: ”Like!”.

De departe însă cel mai simpatic mesaj a fost cel lăsat de Cabral: ”Gata, m-ai convins! Pun și eu nudurile cu mine!”.

Vezi și Vedeta din Laguna Albastră a pozat nud la 55 de ani! Cum arată Brooke Shields fără nicio haină pe ea și fără inhibiții

Citește și:

Imagine rară cu fiica Andreei Marin. Ce mare și frumoasă s-a făcut Violeta! „Fericirea mea are chipul ei”

Flavia Mihășan a născut! Primele imagini cu ea și bebelușul