Chiar dacă nu e una dintre vedetele care a mizat pe goliciune pentru a ajunge celebră, iată că și Andreea Raicu a cedat și le-a făcut fanilor un astfel de cadou. ”De ce in felul acesta si tu? Bineînțeles, apreciez, îmi place sa privesc….. Dar….”, îi bate obrazul un fan și nu e singurul.

Altcineva glumelte: ”Iohannis a zis fara masti, nu fara chiloti?. Dar da, draguta poza.?”.

Restul însă apreciază imaginea alb negru postată de Andreea Raicu, iar mărturie stau peste 40.000 de aprecieri.

„Din perioada in care eram inchisi in casa☺️ Multumesc @alexgalmeanu si @iulia.sas, we really had fun that day si ma bucur ca m-ati convins sa pozez fara masti. Le pun la cutia cu momente frumoase din afara zonei de confort ca tot asta a fost trendul predominat in acesta perioada”, a scris Andreea Raicu, fost model al anilor 90, pe Instagram.

”Mai avem si altele si si mai si. Sa le postam sau….??”, a mai scris Andreea Raicu, încă indecisă dacă să continue sau nu cu această serie de instantanee.

Printre celebritățile care i-au apreciat fotografia s-au aflat Mihaela Rădulescu, care a scris simplu, dar grăitor: ”Suberbă”, dar și Andreea Esca, care a comentat jucăuș: ”Like!”.

De departe însă cel mai simpatic mesaj a fost cel lăsat de Cabral: ”Gata, m-ai convins! Pun și eu nudurile cu mine!”.

Vezi și Vedeta din Laguna Albastră a pozat nud la 55 de ani! Cum arată Brooke Shields fără nicio haină pe ea și fără inhibiții

Citește și:

Imagine rară cu fiica Andreei Marin. Ce mare și frumoasă s-a făcut Violeta! „Fericirea mea are chipul ei”

Flavia Mihășan a născut! Primele imagini cu ea și bebelușul