De ziua ei, a postat pe Facebook mai multe fotografii, arătându-le fanilor cum a petrecut și cum au răsfățat-o cei din jur.

Din fotografii se vede că Andreea Răducan radiază de fericire. S-a pozat înconjurată de flori, dar n-au lipsit nici tortul cu mesaj și șampania.

inconjurata-de-floriSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

„A fost o zi maraton, dar minunată!”

„Mă bucur în fiecare an când vine ziua mea. Chiar iubesc ziua în care m-am născut (cred că și ea pe mine :)! Mesajele și gândurile voastre bune o fac și mai frumoasă! A fost o zi maraton, dar minunată! Vă mulțumesc și vă doresc tuturor multă sănătate și zile senine!”, a scris fosta gimnastă pe rețelele de socializare.

De ziua ei, Andreea Răducanu a fost invitată de soț la restaurant, unde a fost tratată ca o regină. O regină modernă, însă, dacă e să judeci după cum au arătat farfuriile, adică futurist.

Andreea Răducan și Daniel Tandreu s-au căsătorit acum 5 ani

Andreea Răducan și Daniel Tandreu s-au căsătorit civil pe 12 octombrie 2016, după o relație de mai mult de un deceniu. Ei au împreună doi copii.

La cununia civilă, sportiva a optat pentru o rochie frez, până la genunchi, cu mâneci scurte. Totodată, buchetul pe care l-a ales a fost compus din trandafiri albi, roz și frez.

Foștii antrenori ai Andreei Răducan, Mariana Bitang și Octavian Belu, au fost martori, iar dintre fostele colege a fost prezentă Monica Roșu.

Rochia de mireasă a fost, de asemenea, spectaculoasă, cu o fundă la spate.

Vezi și Sandra Izbașa s-a măritat cu Răzvan Bănică, nepotul lui Ștefan Bănică! S-a împlinit o profeție! Ce frumoși au fost mirii!

Citește și:

A pus o poză cu ea fără make up, iar fanii i-au sărit în cap. Ce au avut să-i reproșeze vedetei noastre

A fost cel mai apreciat fotomodel din lume, dar operațiile estetice, drogurile și alcoolul au distrus-o. Cum arată Janice Dickinson la 65 de ani