Andreea Perju, blonda simpatică pe care o știți din „Fetele marinarului”, dar și din echipa de balet de la „Surprize, Surprize”, s-a separat oficial de soțul ei, cu care s-a căsătorit în noiembrie 2009. Andreea perju și Cristi Dociu au două fetițe minunate, Mara (13 ani) şi Ada (9 ani), așa că decizia divorțului nu a fost uan ușoară. Într-un interviu pentru revista OK! România, Andreea Perju recunoaște că ea a dorit separarea și că i-au trebuit patru ani să ia decizia.

„Noi am avut o relație superbă. A fost relația care, pentru mine, va rămâne cea mai semnificativă, pentru că din această relație au reieșit cele mai minunate fetițe de pe fața pământului. Iar copilele astea m-au echilibrat, mi-au dat un sens în viață și o putere, pe care sigur mi-ar fi fost mult mai greu să mi-o găsesc, neavându-le pe ele. Noi doi am crescut împreună, am evoluat împreună, am făcut foarte multe lucruri împreună. Adică, până să hotărăsc să o iau pe un alt drum, Cristi a fost un alfa.

andreea-perjuSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Andreea Perju, totul despre divorț: „Mi-a luat patru ani să mă decid”

Doar că eu nu cred în relațiile de care ții cu dinții, doar ca să nu se termine. Și mi se pare important și ce valori le transmit fetițelor mele: faptul că, atunci când te căsătorești, rămâi în acel mariaj orice ar fi sau că e al naibii de greu să faci pasul ăsta și să iei decizia de-a pleca după o perioadă atât de lungă și de frumoasă și de-a accepta că, din păcate, nu mai poate fi salvat nimic acolo?”, a declarat Andreea pentru okmagazine.ro. Întrebată dacă ea a luat decizia, vedeta a fost fermă: „Da, eu am luat decizia, cu foarte mare greutate. Am suferit amândoi”.

Andreea Perju mai spune că a făcut tot posibilul să evalueze relația, să salveze căsnicia, dar nu a mai putut continua. „Real îți spun că mi-a luat patru ani să mă decid, iar acum suntem după un an și jumătate de când am luat acea decizie. Pur şi simplu, la un moment dat, am început să gândim foarte diferit, am ajuns să ne dorim lucruri diferite și nu ne mai întâlneam într-un punct comun. Eu nu am ce să îi reproșez lui. Iar pe noi ne vor lega întotdeauna fetele, un numitor comun extrem de important”, a mai declarat Andreea pentru sursa citată.

Citește și: Cum s-au îmbrăcat vedetele mămici în prima zi de școală. Elena Băsescu, Anca Serea, Anna Lesko și Simona Pătruleasa, elegante și feminine

Citește și: Cornel Ilie, divorțat, și-a petrecut Sărbătorile cu fosta soție. În ce relație sunt, la peste 2 ani de când au pus capăt mariajului și ce spune despre mama copiilor săi

Citește și: Cine e milionarul de 58 de ani, divorțat, cu care Lidia Buble a fost surprinsă în tandrețuri

Citește și: Feli Donose s-a despărțit de iubitul ei, Cătălin: „Vreau să intru curată în noul an și fără secrete”