Ca mamă, Andreea Perju se descrie ca fiind maleabilă și spune că încearcă să construiască o comunicare sănătoasă cu fiicele ei. Există reguli și limitări, însă încearcă să-și asculte fiicele și să le încurajeze să fie independente. Dar mai cu seamă întotdeauna se gândește doar la binele lor.

„Am învățat să fiu maleabilă, am învățat să le explic și să le ascult. Nu înseamnă că au libertate deplină, dar periodic devin mai bună, mai maleabilă și zic de ce nu? Nici nu îmi dau seama care ar putea să fie o regulă peste care să nu pot să trec. În momentul în care îți asculți copilul și el te ascultă pe tine și comunicați, e vorba de încredere!”, a declarat ea recent într-un interviu acordat Ego, unde a menționat că a înțeles ceva ce mulți părinți încă încearcă: ”Ele nu sunt extensia mea, cum nici eu nu sunt extensia lor! Este important să învețe să aibă încredere, să știe că în familie tot timpul au un loc sigur și cald”.

andreea-perju-fiiceSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 19

Fiicele actriței studiază la o școală privată

Vedeta spune că ambele sale fiice învață acum la o școală privată și consideră că este cea mai bună investiție pe care o putea face. Inițial, doar cea mare era înscrisă la o școală privată, însă în pandemie a sesizat diferențele dintre sistemul privat și cel de stat, alegând astfel să își înscrie și fiica cea mică tot în sistem privat.

“Mara este la privat de 2 ani deja și mă felicit pentru decizia pe care am luat-o! Anul acesta am luat această decizie și pentru Ada. Din toamnă, Ada va intra în sistemul privat.

Am fost determinată să fac acest pas pentru că există aceste fluctuații, din păcate, în ceea ce privește învățământul de stat. Am început cu pandemia, care, din punctul meu de vedere, i-a dezechilibrat foarte mult pe copii. Am lucrat mult ca să revenim la ceea ce eram înainte, atât cât s-a putut.

Acum, cu grevele și tot ce s-a întâmplat, diferența între Mara și Ada a fost că Ada a stat acasă aproape 3 săptămâni, iar Mara a mers la școală în fiecare zi!. Mi se pare că, ca și părinte, cel mai important lucru pe care îl pot face pentru copiii mei este să îi ajut și să îi susțin pe partea de educație. Înainte de haine frumoase, vacanțe superbe, mâncat în locuri frumoase, mi se pare că cel mai important este să fac un efort, să fiu atentă și să investesc în educația lor.”, a mai spus vedeta pentru sursa citată.

Andreea Perju a divorțat de tatăl fiicelor sale. Ea a fost cea care a dorit ruptura

Andreea Perju a uimit pe toată lumea în urmă cu ceva timp, când a anunțat faptul că divorțează de soțul și tatăl copiilor săi, după 13 ani de mariaj. Cei doi au împreună două fetițe minunate, lucru care le-a făcut decizia și mai dificilă. Totuși, vedeta spune că a amânat extrem de mult să ia hotărârea, iar relația celor doi nu mai putea fi îmbunătățită în niciun fel. Așadar, cea mai bună soluție a fost despărțirea, pe care ea a inițiat-o, realizaând că nu-i mai lega nimic în afară de copii. Ajunseseră să gândească și să-și dorească lucruri foarte diferite.

„Noi doi am crescut împreună, am evoluat împreună, am făcut foarte multe lucruri împreună. Adică, până să hotărăsc să o iau pe un alt drum, Cristi a fost un alfa. Doar că eu nu cred în relațiile de care ții cu dinții, doar ca să nu se termine.

Și mi se pare important și ce valori le transmit fetițelor mele: faptul că, atunci când te căsătorești, rămâi în acel mariaj orice ar fi sau că e al naibii de greu să faci pasul ăsta și să iei decizia de-a pleca după o perioadă atât de lungă și de frumoasă și de-a accepta că, din păcate, nu mai poate fi salvat nimic acolo?”, declara actrița, pentru OK! Magazine.

Andreea Perju spune totul despre divorț: „Eu am luat decizia”

Mi-a luat patru ani să mă decid”

Andreea Perju spune că nu a fost o decizie deloc ușoară aceea de a-i spune „adio” soțului ei. A reflectat asupra acestei decizii timp de aproximativ patru ani, pentru a fi sigură că nu greșește și că face cea mai bună alegere, atât pentru ea, cât și pentru cele două fete.

„Real îți spun că mi-a luat patru ani să mă decid, iar acum suntem după un an și jumătate de când am luat acea decizie. Pur şi simplu, la un moment dat, am început să gândim foarte diferit, am ajuns să ne dorim lucruri diferite și nu ne mai întâlneam într-un punct comun.

Eu nu am ce să îi reproșez lui. Iar pe noi ne vor lega întotdeauna fetele, un numitor comun extrem de important”, a mai completat aceasta la momentul respectiv.

Vezi și Andreea Perju a pus capăt mariajului după 13 ani și două fetițe împreună cu soțul ei: „Am făcut tot…”

Citește și:

VIDEO Alexandra Dinu și Bobby Păunescu, tot mai apropiați. Cum se distrează prin Italia

Cum o crește Oana Roman pe Isa. Nu-i spune niciodată ”nu-i voie”! Cum procedează în loc