Andreea Moromete a fost nominalizată alături de Ștefania Stănilă, dar telespectatorii au decis ca fosta polișistă să fie concurenta eliminată. Andreea Moromete a avut un discurs care a stârnit reacții, mai ales în rândul fanilor, și a făcut un gest pe care mulți i-l reproșează. Deși avea asupra ei simbolul imunității, ea a decis să nu-l folosească, pentru a se salva. I l-a dat Alexandrei Porkolab, persoana de care s-a atașat cel mai mult în acest concurs.

Andreea Moromete putea să se salveze de la eliminare

”E bine că s-au dus emoțiile. Vreau să le mulțumesc din suflet tuturor oamenilor care m-au votat. Sunt recunoscătoare că am făcut parte din aventura asta. Ca de plecare, vreau să fac un cadou cuiva. Vreau să-i las unei mămici. Consider că are nevoie de cadoul ăsta. Am la mine simbolul imunității ascunse pe care mi l-am dorit din tot sufletul. Simt că-l merită mămica”, a declarat Andreea Moromete, spre surpriza tuturor.

Înainte ca Andreea să-l dea Alexandrei, Daniel Pavel a întrebat-o ce a făcut-o să nu îl folosească la momentul nominalizării. ”Scopul meu rămăsese să demasc oamenii, să se vadă așa cum e fiecare. Mi-am dorit mai tare să se vadă cum e fiecare prin ceea ce face”, a explicat ea gestul făcut în urmă cu o seară, când a ales să nu folosească simbolul avut.  

Alexandra Porkolab a primit simbolul imunității ascunse de la Andreea Moromete, care tocmai a părăsit Survivor România 2023. Uimită de alegerea pe care a făcut-o fosta Războinică, Alexandra a declarat:

„Sunt șocată. Dacă de obicei am cuvintele la mine, de data asta Andreea a reușit să mă lase fără. Nu mă așteptam nici să ajungă la mine ăsta, ea îl merita din plin”.

Emoționantă și cu ochii în lacrimi, Andreea Moromete și-a luat rămas bun de la toți colegii săi din tribul Taino. Chiar și la plecare, fosta Războinică a avut câteva înțepături cu Andrei Krișan, pe care l-a acuzat de egoism. La plecare i-a luat pe toți în brațe, mai puțin pe Andrei Krișan.

andreea-moromete-survivor-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Când are loc finala Survivor România 2023

În momentul de față, la Survivor au mai rămas șase concurenți: Carmen Grebenișan, Alexandra Ciomag, Dan Ursa, Alexandra Porkolab, Andrei Krișan și Ștefania Stănilă. Concurenții nu mai joacă în echipe, ci individual, așa că probele sunt și mai tensionate, căci au doar o miză personală. Finala Survivor România 2023 va fi difuzată la PRO TV în data de 24 mai.

Survivor a început pe 9 ianuarie și a reunit la start 24 de concurenți, 12 Războinici și 12 Faimoși. Ulterior, în concurs au mai intrat, șase concurenți noi, aceștia fiind Alexandra Ciomag, Kamara, Crina Abrudan, Mihai Zmărăndescu, Alina Radi și Eduard Gogulescu. Dintre nou veniți, doar tânăra Alexandra Ciomag a rezistat până în acest moment al competiției.

Citește și: Andreea Moromete, așa cum nu o vezi la Survivor. Adevărul despre fosta polițistă din Teleorman

Citește și: De ce s-au umflat așa concurentele de la SURVIVOR? Un medic explică