Andreea Moromete a avut șansa de partea ei cu mult înainte de a începe emisiunea Survivor. Practic, ea a ajuns în echipa Războinicilor de la Survivor România 2023 în urma unui concurs televizat. În emisiunea lui Cătălin Măruță, timp de două luni, s-a desfășurat cursa pentru biletul de aur către „Survivor România” 2023. Opt doritori s-au luptat pentru un loc în echipa de la Survivor, fiind, pe rând, eliminați prin voturile publicului. Andreea Moromete a câștigat biletul către Dominicană și acum este în joc pentru premiul de 100.000 de euro.

andreea-moromete-survivor-11SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Andreea Moromete este născută în Alexandria, Teleorman, are 23 de ani și iată cum s-a descris înainte să plece la Survivor. Ea a și explicat de ce a renunțat să mai fie polițistă, spunând că „s-a săturat să plimbe hârtii de colo-colo”. În prezent are alte trei meserii care, spune ea, i se potrivesc mai bine: creator de conținut, traducător și antrenor personal.

„Am 23 de ani. Recent am absolvit Academia de Poliție Alexandru Ioan Cuza de aici, din București, dar, din păcate, nu m-am regăsit deloc în meseria asta. A fost un mediu super toxic pentru mine. Acum sunt creator de conținut, sunt și traducător și antrenor personal. Fac mai multe. Adică, mă plictisesc foarte repede. Viața e prea scurtă ca să mai accept ceva ce nu-mi place”, a povestit Andreea Moromete.

Andreea Moromete, despre meseria de polițistă: „Am plecat pentru că trăgeam hârtii la xerox”

Războinica a explicat în emisiunea lui Cătălin Măruță că nu a renunțat să lucreze ca polițistă pentru că nu făcea față, ci pentru că nu i-a plăcut.

„Vreau să clarific ceva, că e un mesaj acolo pus pe pagina de la Survivor. Eu am rezistat în Poliție, vreau să vă spun că am plecat pentru că trăgeam hârtii la xerox și voiam mai mult de la viața mea. Tocmai, vreau adrenalină, vreau acțiune, eu de asta sunt aici”, a explicat Andreea Moromete la PRO TV. Ulterior, când a văzut că publicul a trimis-o la Survivor, îndeplindu-i un vis, Andreea a izbucnit în lacrimi.

„Teleorman, te iubesc! Teleormănenii mei, vă iubesc din suflet! Nu pot să exprim în cuvinte ce trăiesc eu aici! Vă mulțumesc din toată inima mea! Chiar au fost lângă mine, avem un județ de care sunt foarte mândră. Mulțumesc tot publicului din România că îmi oferiți șansa asta și credeți în mine”, a transmis Andreea Moromete.

Pe Instagram, Andreea Moromete are deja peste 20.000 de urmăritori, foarte mulți câștigați datorită Survivor. Tot pe conturile de social media ale Andreei este plin de imagini cu ea în rochii de seară, de la ședințe foto senzuale, machiată, aranjată și expunând o imagine extrem de feminină. Diferența este vizibilă, comparând cu imaginile de la Survivor, acolo unde concurenții nu au oglindă, duș, produse de igienă și de îngrijire.

Citește și: Ada Dumitru scrie un jurnal cu dezvăluiri despre Survivor: „Eram neagră și sălbatică. Aveam privire de om sălbatic”

Citește și: Cum se epilează, de fapt, concurentele de la Survivor. Vica Blochina spune tot adevărul nevăzut la TV